Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kamaszok! Mi ez az új őrület?...

Kamaszok! Mi ez az új őrület? Csak nálunk van ez így?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nálatok is gáz, ha valakinek fila táskája van? Nem értem mi ez az új sz@rság már megint. Annyira unatkoznak, hogy már nem tudnak mit kitalálni? -.-"

ilyen kiírásokat látok minden közösségi oldalon:

"Lány: Szeretlek!:$

Fiú: Én 100x jobban!

Lány: Tudod, hogy én mennyire szeretlek?

Fiú: Hmm!?

Lány: Számold meg az összes FILA táskát Magyarországon és szorozd be 2-vel!* :DD♥♥"

20 év múlva:

-Anya,hogy ismerted meg apát?

-Egyszerre nyúltunk egy Fila táskáért a tescoban. :DD

Lájk ha nincs fila táskád és büszjke vagy rá♥

és hasonlók.

Nem zavarna ha nekem nem ilyen táskám lenne. Szülinapomra kaptam és nagyon örültem/örülök neki. De már többször lehordtak miatta ilyen meg olyan köc$ögnek meg tömegribinek (olyanok is akikkel életembe egy szót sem váltottam -.-") Kezd nagyon zavarni. Ma is az egyik csaj a suliban: "Teljesen ki vagyok akadva, hogy mindenkinek ilyen márkájú táskája van." Nem nagyon érdekel mások véleménye csak kíváncsi vagyok, hogy mi ez az új őrület?

Köszi a válaszokat.

Amúgy az én tatyóm ilyen:

[link]

Nem értem mi a baj vele.

2011. szept. 12. 17:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
90%

Nekem is beszólt ma egy elsős csaj. Sose láttam, sose beszéltem vele és nem is érdekel különösebben. Azt mondja így, "olyan szánalmas, hogy mindenki fila táskával nyomul. annyira nincs egyéniségük az embereknek" és hogy én is tömegember vagyok.

Ránézek, mondom, figyelj, amíg nem ismersz, addig ne ítélj meg, főleg ne egy táska alapján. Végül megtűztem egy kedves megjegyzéssel: "lehet, hogy nincs egyéniségem és tömegember lettem, de neked sincs egyéniséged és te is tömegember vagy. Ráadásul elég gázul nézett ki a kis csaj, cicanaci, hosszított derekú felső, magassarkú, amiben alig bírt menni és fila edzőtáska. ez aztán szép szett.

16/L

2011. szept. 12. 18:13
 12/24 anonim ***** válasza:
89%
az egész fila táska szapulás ott válik nevetségessé, hogy leginkább azok szidják me számolják, akik lelkesen veszik a sok converse cipőt....
2011. szept. 12. 18:24
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Én nem nézem kinek milyen táskája van, és senkit nem az alapján ítélek. Ez mindenki magánügye. Felőlem minden embernek lehet Fila táskája.
2011. szept. 12. 18:28
 14/24 anonim ***** válasza:
76%
előző én számolom de még életemben nem volt converse cipőm mert nem tetszik meg drága semmi értelme olcsóbban megveszek valami kínait :D
2011. szept. 12. 18:29
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
A 18:28-as vagyok. Csak azt akartam mondani, hogy senkit nem ítélek meg a cuccai alapján.
2011. szept. 12. 18:31
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg sok emberen látni ilyen táskát (bár főleg az oldaltáskát), de annyira nem érdekel, felőlem mindenki olyat hord, amilyet akar/megenged a pénztárcája. Aki másokat a ruhája/táskája alapján ítél meg, esetleg még cikizi is miatta, arról viszont meg van a véleményem.

17/L

2011. szept. 12. 18:32
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is számolgatom őket, de persze sosem mennék oda random emberekhez az utcán, csak hogy lefikázhassam őket a táskájuk miatt. És nem rendelkezem konzerv cuccokkal sem, az is ugyanolyan volt egy éve, mint a FILA most.
2011. szept. 12. 18:42
 18/24 anonim ***** válasza:
71%
nekem is van de énsem tudom mi bajuk vele nekem személy szerint tetszik és szerintem sokan csak azért szarozzák le mert tescoban lehet olcsón venni, ez az egyik, a másik meg az, hogy én nem értem hogy milrt van az, hogy amikor mindeki converse cipőben meg táskávavál szaladgált az érdekes módo nem volt gáz, vagy az h minden 2. fiú női gatyát hord és vasalt haja van, meg a kislányonak vakolat van afejükön...szóval akkor ezek nem ovltak gázok????
2011. szept. 12. 18:49
 19/24 anonim ***** válasza:
71%
Ki mondta, hogy ezek nem gázok? Nem kéne messze menő következtetéseket levonni egyetlen kijelentésből. Az, hogy tömegcuccnak tartom a FILA táskát, még nem jelenti azt, hogy nincs bajom az egyéb tinihóbortokkal.
2011. szept. 12. 18:51
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Én pedig úgy vagyok vele, hogy az ilyen szájhuszárok menjenek oda egy megtermett romához, amikor éppen száll ki a Mercijéből, vagy Audijából, és annak ugasson, hogy mennyien járnak ilyen kocsival.
2011. szept. 12. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!