Ciki, hogy így megyek suliba? Anyuék még nem tudják megvenni a sportcipőt.
Figyelt kérdés
Mivel nincs normális sportcipőm ( csak a tesi, meg egy kappa barna... de az igen fiús) így első nap a suliba szandálba mennék hosszú farmerral meg van egy divatos kicsit elegánsabb felsőm. Szívesen mentem volna laza öltözetben hogy: sportcipő, farmer, és valami kis egyszerű felső. De így sajnos nem tudok mivel anyuéknak a fizetésük a suli kezdés-e után jön meg.. Meg azt a 10-15 ezer forintot amit a cipőre költenék rá kell költeni az iskolatáskára, kérdezték hogy melyik legyen meg hamarabb: a cipő vagy az iskolatáska? Hát egyértelmű hogy a táska mivel az nélkülözhetetlen a suliban. De ez így meg rossz, hiszen legszívesebben ilyen laza cuccban mentem volna, most meg ilyen kis csinosan kell mennem.. :/ 2 napig így kell öltöznöm, ilyen stílusban mivel csütörtökre esik szeptember elseje és még 1 napot, így kell lehúznom a suliba. Aztán persze megyünk azon hétvégén cipőt venni. De mi a véleményetek? Nem lesz túl rossz benyomás abból, hogy csinosan megyek suliba?:/2011. aug. 23. 11:17
41/42 anonim válasza:
Miss Empátiának titulált válaszadó vagyok. A Kérdezőnek most ez a problémája, és azzal, hogy lecseszitek, nem lesz se belátóbb, se türelmesebb. Majd elmegy szépen a meglevő lábbeliben a buliba, és meglátja, hogy ha akar, így is sikerül jó benyomást keltenie :) - nem írja, hány éves, de nem mindenki születik azzal a képességgel, hogy belátja, hogy másnak rosszabb, illetve hogy rangsorolni tudja a problémákat.
42/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen "Miss empátia" ! Én is így gondolom:)
2011. aug. 24. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!