Budapesten hol tudnám ezt a Converse cipőt megvenni?
Figyelt kérdés
Sajnos sehol nem láttam semelyik plázában ahol Converse cipőt árusítanak,ha valaki látta ezt a fajta cipőt nem rég az kérem írjon :)
2011. szept. 27. 14:59
1/7 anonim válasza:
Rendelj vateráról, ott is vannak teljesen újjak :)
2/7 anonim válasza:
jaj hagyjátok már ezt a Converset hatalmas menőség hogy midnenkinek olyan van!!!!!!!! ez meg egyenesen ronda ami a képen van.... vegyél a KARÁTBA oszt fesd be feketére!
3/7 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló!Mi a fasz.nak írkálsz ide ha nem tudsz választ adni a hülyeségedre senki sem kíváncsi és az hogy az a cipő amit belinkeltem neked nem tetszik LESZAROM!
2011. szept. 27. 16:25
4/7 anonim válasza:
A barátomnak is ilyen van, és mi együtt vettük a Decathlonba. Szóval szerintem ott lesz. :D
5/7 anonim válasza:
Ja, és bocsi, azt kihagytam, hogy a Mammut Decathlonjában
6/7 anonim válasza:
én a legendsen láttam ilyet, így gondolom az üzleteikben is kapható nem csak webshopban...
elég gáz hogy leszólják. 1.Mindenkinek más tetszik, 2. akkor ne vegyünk semmit ami boltban kapható, mert másnak is van?
3. Én le...om hogy mi a menő vagy mi nem. Nem mindegy hogy megveszek egy converse cipőt és még 3-4 év után sincs hibája, vagy veszek egy évben 3 nike-t mert szétmegy...
7/7 anonim válasza:
Mindenképpen muszály Converse legyen?Mert kínaiba van ugyan ilyen amin van egy ugyanolyan csillag matrica csak az van ráírva hogy bbg sport...Ugyanúgy néz ki,de ha külföldről rendeled akk olcsóbb mint ha itt vennéd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!