Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki, hogy így megyek suliba?...

Ciki, hogy így megyek suliba? Anyuék még nem tudják megvenni a sportcipőt.

Figyelt kérdés
Mivel nincs normális sportcipőm ( csak a tesi, meg egy kappa barna... de az igen fiús) így első nap a suliba szandálba mennék hosszú farmerral meg van egy divatos kicsit elegánsabb felsőm. Szívesen mentem volna laza öltözetben hogy: sportcipő, farmer, és valami kis egyszerű felső. De így sajnos nem tudok mivel anyuéknak a fizetésük a suli kezdés-e után jön meg.. Meg azt a 10-15 ezer forintot amit a cipőre költenék rá kell költeni az iskolatáskára, kérdezték hogy melyik legyen meg hamarabb: a cipő vagy az iskolatáska? Hát egyértelmű hogy a táska mivel az nélkülözhetetlen a suliban. De ez így meg rossz, hiszen legszívesebben ilyen laza cuccban mentem volna, most meg ilyen kis csinosan kell mennem.. :/ 2 napig így kell öltöznöm, ilyen stílusban mivel csütörtökre esik szeptember elseje és még 1 napot, így kell lehúznom a suliba. Aztán persze megyünk azon hétvégén cipőt venni. De mi a véleményetek? Nem lesz túl rossz benyomás abból, hogy csinosan megyek suliba?:/
2011. aug. 23. 11:17
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
94%

Akkor miert vettetek meg azt a Kappa-t ?hHa nem tetszik,mert az is csak penzkidobas! Vagy ezt csak en nem ertem?

Egy lany legyen neha csinos is..

2011. aug. 23. 11:31
 22/42 anonim ***** válasza:
96%
Nem akarlak bántani esküszöm de az eszedbe se jutott gondolom egész nyáron, hogy valahogyan előteremtsd a cipő árát? Tudod a mai világban ez a ciki.
2011. aug. 23. 11:32
 23/42 anonim ***** válasza:
75%

Ember, te nagyon beteg vagy, ásd el magad szerintem... Én még felnőtt létemre se veszek magamnak 5000nél drágább cipőt... Egyedül a téli csizmám került 8ezerbe, de már annál is húztam a számat. Gyereknek meg pláne nem vennék 15ezerért cipőt, hogy aztán szétrúgdalja...

Plusz: egy kommentelő jó kérdést tett fel: az nem lesz ciki, hogy egy éven keresztül minden nap ugyanabban a cipőben mész suliba??? Szerintem ez a gáz.

Nem értem, miért nem felel meg őnagyságának egy 5ezres cipő a Deichmannból, vagy a Yelloból...

Ja, meg a másik: választás elé állítottak, táska, vagy cipő.... Most komolyan, milyen táska került 15ezer forintba???

2011. aug. 23. 11:34
 24/42 anonim ***** válasza:
85%

Anyádék helyében szépen megvennék ey olcsóbb cipőt, aztán el lehet felejteni... Mezítláb úgysem fogsz suliba járni, kénytelen lennél azt hordani, ami van.

Kis csitri...

2011. aug. 23. 11:37
 25/42 A kérdező kommentje:
Jó akkoe 10 ezer.. Most csak úgy felvetettem, hogy szerintem mennyi lenne a max ára a cipőnek vagy a táskának. Nem 1 éven keresztül akarnék járni benne... Csak most már közeledik lassan az ősz és csak sportcipő kell. Mert pl: adidast,pumát vagy niket akarnék. Ezek minőségi cipők, és azért sokáig birják. Nem vagyok márka bolond, de apaék mindig figyelnek, hogy minőségi cipő legyen rajtam.
2011. aug. 23. 11:37
 26/42 anonim ***** válasza:
73%

Figyi csak! Számolj egy keveset! Ha te 15 ezerért cipőt kapsz, akkor a tesódnak is jár. Az 30 ezer + egyéb beiskolázással kapcsolatos dolgok. Gondolom, akkor a többi szükségesből se a legolcsóbbat kaptad.

A hozzáállásod a ciki.

2011. aug. 23. 11:42
 27/42 anonim ***** válasza:
72%

Kíváncsi leszek, hogy ha majd neked lesz gyereked (már ha lesz olyan őrült, aki felcsinál), mit fogsz szólni, ha ilyen hálátlan, akaratos lesz, mint te. Élsz majd hónapról hónapra, és benyögi a gyerek, hogy neki csak 15 ezerért kell cipő.

Majd monnd el, hogyan reagáltál.

2011. aug. 23. 11:46
 28/42 anonim ***** válasza:
67%

Az a ciki hogy így gondolkodsz... bár hja gyerekfejjel még ezek a dolgok is katasztrófálisan óriási gondok. :-)

Különben is, 38 fokos kánikula lesz még azon a héten is, szóval mit akarsz??!! Hosszú farmerba meg zárt cipőbe possadni az osztályban??

Rövidnaci, laza póló és flipp-flopp papucs. Őszintén nem jobb???

És nem kell már előre megijedned hogy kinéznek.

2011. aug. 23. 11:52
 29/42 anonim ***** válasza:
69%

Döbbenetes, hogy itt senki nem volt tizenéves.

30/N

2011. aug. 23. 11:55
 30/42 anonim ***** válasza:
50%
Ééés... 11:55-kor befutott Miss Empátia
2011. aug. 23. 11:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!