Ciki, hogy így megyek suliba? Anyuék még nem tudják megvenni a sportcipőt.
Akkor miert vettetek meg azt a Kappa-t ?hHa nem tetszik,mert az is csak penzkidobas! Vagy ezt csak en nem ertem?
Egy lany legyen neha csinos is..
Ember, te nagyon beteg vagy, ásd el magad szerintem... Én még felnőtt létemre se veszek magamnak 5000nél drágább cipőt... Egyedül a téli csizmám került 8ezerbe, de már annál is húztam a számat. Gyereknek meg pláne nem vennék 15ezerért cipőt, hogy aztán szétrúgdalja...
Plusz: egy kommentelő jó kérdést tett fel: az nem lesz ciki, hogy egy éven keresztül minden nap ugyanabban a cipőben mész suliba??? Szerintem ez a gáz.
Nem értem, miért nem felel meg őnagyságának egy 5ezres cipő a Deichmannból, vagy a Yelloból...
Ja, meg a másik: választás elé állítottak, táska, vagy cipő.... Most komolyan, milyen táska került 15ezer forintba???
Anyádék helyében szépen megvennék ey olcsóbb cipőt, aztán el lehet felejteni... Mezítláb úgysem fogsz suliba járni, kénytelen lennél azt hordani, ami van.
Kis csitri...
Figyi csak! Számolj egy keveset! Ha te 15 ezerért cipőt kapsz, akkor a tesódnak is jár. Az 30 ezer + egyéb beiskolázással kapcsolatos dolgok. Gondolom, akkor a többi szükségesből se a legolcsóbbat kaptad.
A hozzáállásod a ciki.
Kíváncsi leszek, hogy ha majd neked lesz gyereked (már ha lesz olyan őrült, aki felcsinál), mit fogsz szólni, ha ilyen hálátlan, akaratos lesz, mint te. Élsz majd hónapról hónapra, és benyögi a gyerek, hogy neki csak 15 ezerért kell cipő.
Majd monnd el, hogyan reagáltál.
Az a ciki hogy így gondolkodsz... bár hja gyerekfejjel még ezek a dolgok is katasztrófálisan óriási gondok. :-)
Különben is, 38 fokos kánikula lesz még azon a héten is, szóval mit akarsz??!! Hosszú farmerba meg zárt cipőbe possadni az osztályban??
Rövidnaci, laza póló és flipp-flopp papucs. Őszintén nem jobb???
És nem kell már előre megijedned hogy kinéznek.
Döbbenetes, hogy itt senki nem volt tizenéves.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!