Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki, hogy így megyek suliba?...

Ciki, hogy így megyek suliba? Anyuék még nem tudják megvenni a sportcipőt.

Figyelt kérdés
Mivel nincs normális sportcipőm ( csak a tesi, meg egy kappa barna... de az igen fiús) így első nap a suliba szandálba mennék hosszú farmerral meg van egy divatos kicsit elegánsabb felsőm. Szívesen mentem volna laza öltözetben hogy: sportcipő, farmer, és valami kis egyszerű felső. De így sajnos nem tudok mivel anyuéknak a fizetésük a suli kezdés-e után jön meg.. Meg azt a 10-15 ezer forintot amit a cipőre költenék rá kell költeni az iskolatáskára, kérdezték hogy melyik legyen meg hamarabb: a cipő vagy az iskolatáska? Hát egyértelmű hogy a táska mivel az nélkülözhetetlen a suliban. De ez így meg rossz, hiszen legszívesebben ilyen laza cuccban mentem volna, most meg ilyen kis csinosan kell mennem.. :/ 2 napig így kell öltöznöm, ilyen stílusban mivel csütörtökre esik szeptember elseje és még 1 napot, így kell lehúznom a suliba. Aztán persze megyünk azon hétvégén cipőt venni. De mi a véleményetek? Nem lesz túl rossz benyomás abból, hogy csinosan megyek suliba?:/
2011. aug. 23. 11:17
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
91%

De voltam én is tizenéves. Nem hárították rám anyuék az anyagi helyzetünkkel kapcsolatos dolgokat, de annyit azért tudtam, hogy van e létjogosultsága egy 15 ezres cipőnek vagy sem.

Illetve tudtam, hogy egy 15 ezres cipőért mennyit kell dolgozni.

Harmadrészről pedig én speciel nem azon vagyok felháborodva, hogy kér egy 15 ezres cipőt a Kérdező, hanem azon, hogy annyi esze van, hogy ciki ha nincs meg. Valóban, ahogy valaki leírta az elején más majd enni se eszik ha elkezdődik a suli.

Szomorú dolog, hogy egy 15 ezres cipő jelent egyeseknek a presztizst.

2011. aug. 23. 11:59
 32/42 anonim ***** válasza:
44%
Am hány éves vagy? 13-14?:D
2011. aug. 23. 12:00
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

Most őszintén, annak mi értelme van, ha megvesz egy 5000 forintos cipőt, 2 nap múlva lejön a talpa, lehet kidobni, aztán megint kell venni egyet. Akkor ugyanott vannak nem ?

Én már jártam úgy, hogy a 4000 forintos kínais sportcipőm leszakdtam 1 hét után. A 150000 forintos bőr cipőm viszont kösözni szépen, és jól van 4 év után is.

Csak egyszer kell kiadni érte. Mondjuk, ha nő a lábad még, akkor felesleges.

2011. aug. 23. 12:25
 34/42 anonim ***** válasza:

Hoppá :D

Nem 150.000 forintos, hanem 15.000 forintos .

2011. aug. 23. 12:26
 35/42 anonim ***** válasza:
93%

Én csak azt nem vágom, hogyha állítólag olyan hűdelaza vagy, akkor miért olyan szandálod van, ami hiperelegáns...? Annyira csak nem lehetsz te laza akkor.

Szörnyen hülye vagy, ha ennyin ilyen patáliát csapsz. Hidd el, ha valaki olyan, hogy emiatt kinéz, akkor azon is röhögni fog, ha minden nap ugyanaz a béndzsa sportcipő lesz rajtad. :D

Kicsit vedd már lazábban magad.

2011. aug. 23. 12:48
 36/42 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2011. aug. 23. 13:16
 37/42 anonim ***** válasza:
93%

Nekünk eddig 38.000,- Ft-ba került hogy új tanév kezdődik a gyerekünknek.

És hiába is kérne, nem tudnám neki megvenni a tizenakárhányezres cipőt, mert azt már egyszerűen nem tudnánk kigazdálkodni, és elszörnyednék azon ha cikinek tartaná hogy miért nem kapja azonnal meg. Ez az én nevelési csődöm is lenne, mert én arra nevelem hogy bármilye van becsülje meg. És soha nem az alapján ítélünk meg bárkit hogy mennyire öltözik márkásan.

Különben is mi a fenének a sok márkás franc gyerekkorban, amikor csak pár hónapig tudja hordani mert úgyis kinövi??? Kész pénzkidobás!

/Elárulom egy elöttem szólónak, aki 15 ezerért vett cipőt, az én férjemnek is van 50 ezer forintos cipője, mégis kiderült hogy egy nagy kalap sz@r./

Jó lenne ha egy kicsit használnád az eszed kislány, és belegondolnál a szüleid helyzetébe (bár gondolom ez gyerekfejjel elég nehéz), hogy mennyit dolgoznak azért hogy kielégítsék a te hisztijeidet!

2011. aug. 23. 14:05
 38/42 anonim ***** válasza:

Dehogy ciki! Nincs semmi baj azzal, hogyha egy kicsit csinosan öltözködsz. Legalább változatos leszel.

16/L

2011. aug. 23. 15:45
 39/42 anonim ***** válasza:
91%

Én személy szerint azon lepődtem meg hogy 15000 forintos cipőt szeretne feltétlenül. Nem csak a kínaiban lehet venni 5000 forintért cipőt, hanem a deichmannban is, és amiket én eddig ott vettem nagyon jól bírják. Megértem ha valaki egy drágább, márkás cipőt akar, mint a kérdező is, mert az több évig is bírja, de azon kiakadtam hogy neki csak őszre kell. Kérdem én akkor minek annyiért? Hogy aztán kihajítsd és követeld a következőt? Lassan már nem értem meg a saját korosztályom gondolkozási módját :/

15/L

2011. aug. 23. 15:52
 40/42 anonim ***** válasza:
Bocsáss, meg de egy lánytól szerintem elvárják, hogy csinosan öltözzön, és ne valami fiús sportcipőt hordjon.
2011. aug. 23. 17:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!