Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki, hogy így megyek suliba?...

Ciki, hogy így megyek suliba? Anyuék még nem tudják megvenni a sportcipőt.

Figyelt kérdés
Mivel nincs normális sportcipőm ( csak a tesi, meg egy kappa barna... de az igen fiús) így első nap a suliba szandálba mennék hosszú farmerral meg van egy divatos kicsit elegánsabb felsőm. Szívesen mentem volna laza öltözetben hogy: sportcipő, farmer, és valami kis egyszerű felső. De így sajnos nem tudok mivel anyuéknak a fizetésük a suli kezdés-e után jön meg.. Meg azt a 10-15 ezer forintot amit a cipőre költenék rá kell költeni az iskolatáskára, kérdezték hogy melyik legyen meg hamarabb: a cipő vagy az iskolatáska? Hát egyértelmű hogy a táska mivel az nélkülözhetetlen a suliban. De ez így meg rossz, hiszen legszívesebben ilyen laza cuccban mentem volna, most meg ilyen kis csinosan kell mennem.. :/ 2 napig így kell öltöznöm, ilyen stílusban mivel csütörtökre esik szeptember elseje és még 1 napot, így kell lehúznom a suliba. Aztán persze megyünk azon hétvégén cipőt venni. De mi a véleményetek? Nem lesz túl rossz benyomás abból, hogy csinosan megyek suliba?:/
2011. aug. 23. 11:17
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
61%

Akkor anyudék megérdemlik, hogy 15ezret fizessenek ki egy sportcipőért:)

Eszes család...

2011. aug. 23. 11:24
 12/42 anonim ***** válasza:
16%
Választás elé állítottak téged, hogy vagy cipő vagy táska nélkül járj suliba? Remek szüleid vannak. Gondolom nagyon fiatalon hoztak össze téged, ha még most is a te válladra terhelik a saját anyagi kudarcuk súlyát.
2011. aug. 23. 11:25
 13/42 anonim válasza:
33%
3. vagyok én is lazább vagyok és utálom az olyat akin van 5 kiló smink meg agyonvasalt a haja aztán felhúzza a magassarkút kivillantja a melleit aztán mindenkit lenéz csak a pasik számítanak ... de sztem attól hogy most 2 nap így mész suliba nem leszel ilyen úgyhogy ne siránkozz emiatt
 14/42 anonim ***** válasza:
71%

Te is olyan vagy mint a fiam!

Ő is csak márkás cuccot tud elképzelni magán. Csak mi nem vesszük meg neki. Még fizu után sem!

Komolyan mondom ez a fiatalok körében betegség!

A jó dolgukba már tényleg nem tudják mit csináljanak.

15/42 anonim ***** válasza:
32%

Hát utolsó, te milyen ostoba vagy!

A kérdezőnek van cipője, de neki kell egy új, menő sportcipő. Ezek szerint Neked fogalmad sincs, hogy mennyibe kerül egy iskolakezdés, főleg ha még tesója is van! Nem mindenki teheti ám meg, hogy mindenből újat vesz sulikezdésre.

2011. aug. 23. 11:26
 16/42 A kérdező kommentje:
Igen, tesóm is van. Szóval rá is kell költeni pénzt.
2011. aug. 23. 11:27
 17/42 anonim ***** válasza:
32%
JAJ, 11:25-nek szántam az ostobázást:)
 18/42 anonim ***** válasza:
100%

Mi a baj azzal, ha valaki elegánsabban öltözik??

Szerintem teljesen jó, akár mindig járhatnál úgy! Persze, ha nem a te stílusod, akkor nem kell, úgy öltözz, ahogy te szeretsz.

Na de azért azt hinni, hogy ez ciki... :) Ezek szerint te cikinek tartod, ha valakinek elegánsabb a stílusa?

Ha te nem tartod annak, más se fogja, ha meg a mostani sulisok között ez a trend, akkor le vagyok döbbenve... :)

19/42 anonim ***** válasza:
93%

Hát azon gondolkodom, hogy ha anyudék fizetésig várnak a 15 ezres cipő megvételével, akkor biztos nem álltok annyira jól anyagilag, hogy megengedhessétek valójában ezt magatoknak.

Abba bele gondoltál, hogy az is ciki lesz, hogy mindig ugyanabban az egy cipőben mész majd suliba?

2011. aug. 23. 11:29
 20/42 A kérdező kommentje:
Szerintem majd 1 márkásabb cipőben nem lesz ciki végig járni őszig a sulit, mivel aztán hamar jön a tél, és venni kell a csizmát.
2011. aug. 23. 11:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!