Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek nem túlzás egy...

Szerintetek nem túlzás egy kicsit ez a ruhatár?

Figyelt kérdés

Tegnap a barátnőmmel összeszámoltuk a ruháit és erre jutottunk:

cipők: 56 pár

csizmák 18 pár

táskák: kereken 20 db

kabátok, mellények: 27 db

nadrágok (csak a farmerek): 114 db

rövidnadrágok, sortok: 34 db

pulóverek: 79 db

pólók, topok: 307 db

alkalmi ruhák: 17 db

zoknik, fehérneműk: ezekről nincs adat, zoknik 1 nagy fiókkal, fehérneműk 4 nagy fiókkal

övek, kiegészítők stb: ezekről sincs pontos adat, rengeteg van belőlük. :Đ

2011. aug. 22. 16:15
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj, gazdagéknál ez gyakran így megy, a gyerek szeretet helyett pénzt kap, aztán meg elkölti ilyen sekélyes dolgokra, mert ettől úgy érzi, több és jobb, vagy valami.

Sok, de ha neki így jó...? Amíg nem más, fontosabb dolog helyett költ erre, és amíg a szülei pénzelik, addig csinálja. Nekem nem fér bele az ilyesmi, felesleges hülyeségekre jobb szeretek úgy költeni, ha én kerestem meg a rávalót, és akkor hatszor is átgondolom máris. :D Majd lesz még gondja az életben elég, én inkább sajnálom az ilyeneket, mint irigylem, mert lelkileg ép személlyel még nem találkoztam, aki ilyesmi. :S

2011. aug. 22. 17:11
 22/33 anonim válasza:
Na én az ilyenekre nagyon mérges tudok lenni! Valaki a megélhetéséért küzd, míg egyesek csak a ruhájukkal törődnek! (bocsánat!)
2011. aug. 22. 17:13
 23/33 anonim ***** válasza:
Én 8 farmert nem tudok kihasználni. :o
2011. aug. 22. 17:49
 24/33 anonim ***** válasza:

Úristen, de jó neki. :D

Adhatna nekem pénzt, és akkor én is vennék magamnak ennyi ruhát.

2011. aug. 22. 18:17
 25/33 anonim ***** válasza:

Ahogy az utolsó válaszadó, a barátnőd is fiatal lehet még, akinek nincs még kiforrott egyedi stílusa. Akinek van, az nem tud ilyen gyakran megfelelő ruhát vásárolni és ha mégis, nem tudja értékelni igazán.

Én 30 felé közeledve már azt vallom, hogy elég mindenből pár darab, de olyat senkin máson ne lássak, minden darab engem jellemezzen és tökéletes legyen a minősége, hogy még sokáig élvezhessem őket. Időbe tellik a megkeresésük és beszerzésük, de megéri!

2011. aug. 22. 18:37
 26/33 anonim ***** válasza:

Hány éves?:O

Én elfogadnám:D

2011. aug. 22. 19:03
 27/33 A kérdező kommentje:
21 éves :)
2011. aug. 22. 19:14
 28/33 anonim ***** válasza:
Szerintem ha van pénzük, akkor nem túlzás és legalább ha egyszer elszegényednek nyithatnak egy ruhaüzletet..:D
2011. aug. 22. 21:07
 29/33 anonim ***** válasza:
mutass be neki!:DD
2011. aug. 22. 21:34
 30/33 Kincső Szabó ***** válasza:
Hey! Nekem is sok ruhám van, ami nem jön rám, gyakran elajándékozom vagy adományként adom, talán elmondhatnád neki, hogy amire nincs szüksége adja a rászorulóknak. Amúgy sztem nem baj, ha valakinek sok ruhája van, csak ne váljon gyűjtögetővé, mert az már messze rossz :)
2011. aug. 23. 08:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!