Szerintetek nem túlzás egy kicsit ez a ruhatár?
Tegnap a barátnőmmel összeszámoltuk a ruháit és erre jutottunk:
cipők: 56 pár
csizmák 18 pár
táskák: kereken 20 db
kabátok, mellények: 27 db
nadrágok (csak a farmerek): 114 db
rövidnadrágok, sortok: 34 db
pulóverek: 79 db
pólók, topok: 307 db
alkalmi ruhák: 17 db
zoknik, fehérneműk: ezekről nincs adat, zoknik 1 nagy fiókkal, fehérneműk 4 nagy fiókkal
övek, kiegészítők stb: ezekről sincs pontos adat, rengeteg van belőlük. :Đ
Szerintem krónikus szeretet vagy egyéb hiánya van. .)
Magamból indulok ki... én nem minden héten, hanem szinte minden 2. nap vásárolok nem egy darab ruhát. Viszont már rég rájöttem, hogy felesleges gyűjtögetni őket, ha alig hordok belőlük párat, és mint írtad, én sem szeretek 2 alkalomnál többször felvenni egy darabot. Ezért: hetente, vagy havonta szelektálok. Fele zsákokba kerül, ami vagy padlásra megy vagy adománynak, fele pedig internetre eladás céljából. Mindig kell a hely az újaknak meg az egyéb dolgoknak is....
Szóval én semmiképp nem cserélnék vele, mert akkor kezdhetnék ismét szelektálni és egy ilyen mértékben felhalmozni hagyott ruhatárral elbajolnék egy fárasztó napig..
Én is állandóan eladom a "baklövéses" darabokat, amiket nem "szerelemből", hanem kényszerből vettem. Kinőttem már a gyűjtögető életmódból, mostmár arra törekszem, hogy a saját stílusom keretein belül maradva válogassam össze a cuccokat és ha netán megunom eladom őket és abból veszek újat. Van mondjuk egy-két darab, amit külföldről szerzek be és senki nem jön benne velem szembe, azokat nehezebben adom (főleg a koktélruhák megszállottja vagyok, pedig bulizni sem járok).
Tegnap pl. mikor voltunk a plázában mozizni a párommal megállapította, hogy minden nő engem néz. Mondom biztosan a ruhám miatt, erre ő: irigyek. :) Na az ilyen dolgok miatt éri meg megválogatni azt, amink van. :)
Ja és a gyűjtögetés nem egyedi eset. Járok turiba és ott mindig hallom mikor a nők arról csacsognak, hogy már annyi ruhájuk van otthon, hogy semmi hely nem maradt és közben húzzák maguk után a csákokat. Mit gondolnak más nem így van ezzel, pláne ha ilyen helyen vásárol? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!