Hányas mérettől számítjuk a "molettit"?
Sztem a 42 a határvonal, és 44-től számít molettnek.
Viszont azt is vegyük számításba, hogy mondjuk egy 160 cm-s lány/nő 40-es mérettel már lehet, hogy molett, egy 180 cm-es meg lehet, hogy 44-essel normál (mert mondjuk széles a csontozata, a válla, csípője...)
Igen, általában a 44-es méretet jelölik XL-ként, innentől lenne "hivatalosan" moletti.
Ne idegeskedj rajta, szerintem csak valahogy el akarja adni a cuccait.
Engem is bosszant, mivel én nagy mértű ruhákra szoktam vadászni, és csak időrablás, amikor ugyanebbe futok bele.
:c
nekem is 42es a méretem, de 177 centi vagyok és széles a csípőm meg minden. de nemár hogy molettnek számítsak amúgy nem vagyok dagi :'D
B+...
Mikor a 38 az M méret, ami a medium rövidítése, azaz közepeset, normált jelent.
Moletti... agyam eldobom:-S
Utolsó, ha egy 36-os méretű nő (legyen 165 cm magas) aránytalan, mert mondjuk egyenes a dereka, vékonyak a végtagjai, és van a hasán 3 kg felesleg, az nem molett (akkor sem, ha sz@rul néz ki.) Ha egy (szinten 165 cm) 44-es méretű nő homokóra alkatú, nagy mellű, hangsúlyos derékkal, széles, kerek csípővel, na az molett. Ettől függetlenül arányos, és hű de hú de ahhhh...
De attól még a molettség az mérettől függ.
A csinosság, a jó test az nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!