Akkor most honnan számítjuk, hogy ki évvesztes, ki nem?
Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 14:45
2/13 anonim válasza:
Az a gyerkőc, aki adott év május 31-ig betölti a hat évet, abban az évben szeptemberben mehet suliba. A május 31. után születettek csak a következő évben lehetnek elsősök.
3/13 anonim válasza:
Vagy ha iskolaérettek, akkor előbb...:)
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat! Fiam decemberi, így akkor majd a következő évben megy suliba.
2011. aug. 10. 14:53
5/13 anonim válasza:
Második vagyok. Ha iskolaérett, azt a nevelési tanácsadóban döntik el egy csomó vizsgálattal. Kevés az olyan gyerek, aki nyári, de iskolaérett és szeptemberben mehet suliba. Meg én nem is erőltetném. Ameddig lehet, maradjon ovis és játsszon.
6/13 anonim válasza:
Az ovónők is ajánlhatják pl, h maradjon még, ha májusi, ha nem, illetve h menjen, ha fiatalabb. De szerintem jobb egy kicsit később. Volt elsőben fiatalabb osztálytársam- én évvesztes voltam- de totál alkalmatlan volt a sulira, minden órán a radiátor csövön lógott, mint egy maki :) Meg nem bírt megülni a popóján, már az ofő is oda lyukadt ki, h mindegy is, hadd lógjon :D
7/13 anonim válasza:
Ha decemberi, akkor nem is kérdés, hogy mikor mehet. Amikor én gyerek voltam, a szeptember volt a határ, és azt hozták fokozatosan egyre előbbre az idők során.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2011. aug. 10. 22:34
9/13 anonim válasza:
nem csak a majus 31.. szerintem
a gyerkocom marcius otodiken szuletett, szeptemberig pont nem tolti be a 2.5 evet, tehat egy evvel kesobb fog oviba menni--> egy evvel kesobb fog suliba menni-->o is evvesztes lesz
10/13 anonim válasza:
Második vagyok: higgy nekem!!!! Merthogy óvónő a szakmám. Óvoda kiscsoportba az mehet, aki május 31-ig betölti a három évet. Ugyanis ő fogja majd május 31-ig betölteni a hatot és mehet suliba, néhány év múlva. Aki nem tölti be a hármat május 31-ig, az a gyerek mini csoportba kerül szeptemberben, már ahol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!