Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikortól számítjuk betegesnek...

Mikortól számítjuk betegesnek a másik iránti szeretetet/szerelmet?

Figyelt kérdés
Sokszor hallottam vissza, hogy mások szerint betegesen szeretek valakit (nem a párom, egyoldalú szerelem). Érdekelne, hogy szerintetek mik azok a dolgok amik már nem normálisnak, betegesnek számítanak?
2011. máj. 19. 19:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Pl.: Követed, babát csinálsz róla, a fényképeire maszturbálsz, lesi-fotókat készítesz róla...stb
2011. máj. 19. 20:02
 2/18 anonim ***** válasza:
78%

szerintem a beteges nem az egyoldalú,(gyakori az :(... ) hanem az,

ha birokolni kívánja a szerelme tárgyát.

vagyis beszennyezi, ha birtoklásvágy keveredik

a tiszta, szép, ragyogó, isteni érzésbe.

2011. máj. 19. 20:04
 3/18 napietus ***** válasza:
94%
akkortól, amikor már rögeszmévé válik. tehát ha nem tudsz másról beszélni, nem foglalkozol a barátaiddal, hobbiddal, munkáddal, csak vele. tehát ha semmi más nem érdekel, csak az illető személy. na, ez a rögeszme. és ez beteges már.
2011. máj. 19. 20:07
 4/18 anonim ***** válasza:
93%
egyetértek az előző hozzászólóval, betegesen szeretsz valakit,ha birtokolni akarod.
2011. máj. 19. 20:07
 5/18 A kérdező kommentje:
igazából egyik sem jellemző :D csak nagyon-nagyon szeretem..és ez a szerelem nagyon fura dolgokat vált ki belőlem, amit ások furának tartanak. ezért mondhatják, hogy beteges vagyok, de szerintem is hülyeség.
2011. máj. 19. 20:21
 6/18 anonim ***** válasza:
64%
a szerelmest nem értik meg..különös magányban találja magát az őt elborító érzéssel.. :(((
2011. máj. 19. 20:23
 7/18 anonim ***** válasza:
91%
Nekem egy barátnőm volt betegesen szerelmes egy fiúba. Minden nap nézte az adatlapját facebookon, iwiwen, a barátait is nézte, meg a sulijának a honlapját is. XD Na ez szerintem tényleg beteges.
2011. máj. 19. 20:29
 8/18 anonim ***** válasza:
77%
Például?
2011. máj. 19. 20:38
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Az egyoldalú dolgok nem nevezhetők szerelemnek csak vágyakozás, álmodozás és ha túl sokáig húzodik akkor már baj van mert elszakadsz a valóságtól.
2011. máj. 19. 20:40
 10/18 A kérdező kommentje:

Hát például sokszor van, hogy rosszul vagyok, ahogy megpillantom, fizikailag pl. fája gyomrom, szédülök, és muszáj bevennem gyógyszert hogy elmúljon. Van hogy olyan fura roham jön rám, hogy összevissza nevetgélek, vagy éppen ideges vagyok, ordítok, olyan dolgokat is amiket nem szeretnék (ez tényleg ritkán van, 2-3x fordult elő). Amúgy meg állandóan ő jár a fejemben, borzasztóan vonzódom hozzá, és tökéletesnek látom, meg olyan dolgokat látok amik nem igazak, pl. őt látom a leghelyesebb fiúnak az egész suliban, közben meg mindenki szerint csúnya. Oké, ez még rendben lenne, de a többi, hát nem tudom.

2 éve tart.

2011. máj. 19. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!