Mikortól számítjuk betegesnek a másik iránti szeretetet/szerelmet?
Figyelt kérdés
Sokszor hallottam vissza, hogy mások szerint betegesen szeretek valakit (nem a párom, egyoldalú szerelem). Érdekelne, hogy szerintetek mik azok a dolgok amik már nem normálisnak, betegesnek számítanak?2011. máj. 19. 19:52
11/18 anonim válasza:
20:40:"Az egyoldalú dolgok nem nevezhetők szerelemnek"
- mekkora tévedés!
csak boldogtalan -boldogságos szerelem van :((
Kérdező: ne szedj gyógyszert- úgysincs rá, ártanak a vegyszerek! örülj, hogy él a szíved. :(
12/18 anonim válasza:
Az idegességet leszámítva ez normális.
13/18 napietus válasza:
normális??? az, hogy gyógyszert szed, és olyasmit lát ami NINCS? nem, ez nem normális, kérdező, hanem tényleg beteges.
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) azt hiszem nem vagyok olyan veszélyes, talán csak akik szerint beteges vagyok, nem voltak még igazán szerelmesek...nem mintha így olyan jó lenne.
2011. máj. 19. 21:07
15/18 anonim válasza:
Ki nem látja szépnek a szerelmét?
16/18 napietus válasza:
voltam már szerelmes és vagyok is. de akinél egy bármilyen érzés olyan elviselhetetlen fizikai tüneteket vált ki, ami miatt gyógyszeres kezelésre szorul, az beteg. gyógyítani kell, nem igazolni a rögeszméit...
17/18 napietus válasza:
"őt látom a leghelyesebb fiúnak az egész suliban, közben meg mindenki szerint csúnya" ez az egyetlne normális reakció a történetben, meg a vihorászás. az összes többi nem az.
18/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!