Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikortól számítjuk betegesnek...

Mikortól számítjuk betegesnek a másik iránti szeretetet/szerelmet?

Figyelt kérdés
Sokszor hallottam vissza, hogy mások szerint betegesen szeretek valakit (nem a párom, egyoldalú szerelem). Érdekelne, hogy szerintetek mik azok a dolgok amik már nem normálisnak, betegesnek számítanak?
2011. máj. 19. 19:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
22%

20:40:"Az egyoldalú dolgok nem nevezhetők szerelemnek"

- mekkora tévedés!

csak boldogtalan -boldogságos szerelem van :((

Kérdező: ne szedj gyógyszert- úgysincs rá, ártanak a vegyszerek! örülj, hogy él a szíved. :(

2011. máj. 19. 20:52
 12/18 anonim ***** válasza:
54%
Az idegességet leszámítva ez normális.
2011. máj. 19. 20:54
 13/18 napietus ***** válasza:
100%
normális??? az, hogy gyógyszert szed, és olyasmit lát ami NINCS? nem, ez nem normális, kérdező, hanem tényleg beteges.
2011. máj. 19. 21:00
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) azt hiszem nem vagyok olyan veszélyes, talán csak akik szerint beteges vagyok, nem voltak még igazán szerelmesek...nem mintha így olyan jó lenne.
2011. máj. 19. 21:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Ki nem látja szépnek a szerelmét?
2011. máj. 19. 21:16
 16/18 napietus ***** válasza:
100%
voltam már szerelmes és vagyok is. de akinél egy bármilyen érzés olyan elviselhetetlen fizikai tüneteket vált ki, ami miatt gyógyszeres kezelésre szorul, az beteg. gyógyítani kell, nem igazolni a rögeszméit...
2011. máj. 19. 21:23
 17/18 napietus ***** válasza:
100%
"őt látom a leghelyesebb fiúnak az egész suliban, közben meg mindenki szerint csúnya" ez az egyetlne normális reakció a történetben, meg a vihorászás. az összes többi nem az.
2011. máj. 19. 21:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerelem szerelem

Átkozott szerelem

S mért nem virágoztál

Minden fa tetejen

[link]

2011. máj. 19. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!