Ha három óránként szopik a baba, akkor a következő három órát honnan számítjuk? (evés kezdetétől vagy a végétől? )
Na most igazodj el. :-)
Én a kezdetétől számoltam, a kórházban is 3 óránként hozták ki a babákat enni.
Aaaahha :]]]
No, nálunk a kórházban 0-24 non-stop anya volt. csecsemős nővérek nem voltak hajlandók foglalkozni a gyerekekkel, csak súlymérésnél és az esti fürdetésnél (mert azt ők csinálták!).
Az én babám sokat aludt az első héten, mikor hazahoztuk a kórházból, mert picit még sárga volt, de ezt hamar leküzdöttük.
Most 3 hetes és jelenleg a szoptatás úgy zajlik, hogy 20 percet eszik intenzíven.
Tehát elkezdi a szopit, az tart 10 percig, mert elengedi, majd megbüfiztetjük és vissza megint szopizni újabb 10 percig, majd megint kiköpi és büfizés. Utána már nem igényli az "éttermet".
akkor ha reggel fél 6-kor teszed cicire, a következő fél 9-kor lesz, majd fél 12, fél 3, fél 6, fürdés mondjuk este 8, és utána az esti szopi fél 9-kor. És ha éjjel amikor kel, akkor szopi.
Szerintem kb 3 hónap mire rendesen beáll a rendszer, de napi szinten mindig lesznek csúszások, pl egyik nap fél 6-kor kel, másnap 7-kor. Néhány hét múlva már játszhatsz ilyen esetekben az etetésekkel, hogy az esti a fürdés utánra jöjjön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!