Szerintetek bunkó volt velem a barátnőm?
A barátnőmnek új felsője van, kivágott felső.
Én megdicsértem, hogy milyen jó áll neki... :) és hogy tetszik a felső! :)
Erre meg ő ilyet szól: hogy tudja hogy jól áll neki, de nekem nem állna ilyen jól...mivel nincsenek akkora melleim mint neki?! :O
Mit gondoltok erről? Nektek hogy esne, ha ilyet szólna a barátnőtök? Mert nekem rosszul esett, kis mellem van... de sztem akkor is jogos a felháborodás!
szerintetek?
ilyet én sem csinálnék..a barátnőmmel szoktunk viccelődni,hogy igen, tudom,hogy jól áll :D meg ilyenek
de így sosem szólnék be !
Tudod nekem 2 legjobb barátnőm volt.:)Abból csak az egyik maradt meg.:)
Bettinát 4 éve ismerem és állandó jelleggel beszólogatott,de tudod csak ilyen "humoros" dolgokat.. mind pl.. milyen jól áll,de nekem még jobban állna..de közben meg azért mondogatta,hogy fogynia kell,kövér..közben mégis az egekben volt az önbizalom szintje . .Csak egy idő jöttem rá,hogy az egész féltékenységből van :) Egy pasi mondta mikor új helyre mentünk mind a ketten dolgozni,hogy húúúha egyre csinosabb lányokat vesztek fel.. hát ugye közben rám nézett. Állandóan körülöttem volt,próbálkozott.:)
Erre drága Bettina elmondta az akkori pasimnak,hogy én csinálok mindent,teszem magam mindenkinek.. :)
Végül egy külső szemlélő,egy ott dolgozó csaj mondta el, aki akkor elég sokat beszélgetett a Bettinával,hogy állandóan engem figyel és ,hogy ne idegesítsem magam ezeken a szemét húzásain..ugyanis biztos benne,hogy azért teszi , mert féltékeny arra,hogy már az első napomon megtetszettem valakinek és oda-vissza van értem ezt pedig annak köszönhetem ,hogy sokkal szebb vagyok , mint ő:)
AZ OLYAN EMBEREKET HAGYNI KELL, AKIK ILYENEKET MONDANAK,FŐLEG HA A "BARÁTAID".
Crazy Kiki 99 válasza:
A barátnőd,csak megmondta az igazat.Ha nem a barátnőd lett volna,hanem mondjuk egy mit tudom én,osztálytárs,akkor jogos a felháborodás.De így,szerintem nem kellene rá megharagudnod.Mert ha megharagszol,akkor többet már nem fogja neked megmondani az igazságot.Inkább örülj hogy őszinte veled.
Szerinted ez a válasz nem hasznos.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:08
Privát e-mail a válasz írójának
Az őszinteség nem egyenlő azzal, hogy az orra alá hányod, hogy te jobb vagy, mint ő.
Hát szerintem ez bunkóság, akárhonnan is nézem.
Ahogy az is az volt, mikor én elmentem a barátnőmmel vásárolni, kinéztem egy gatyát, h felpróbálom, erre ő is egyből levett egy ugyanolyat a fogasról.
Felpróbáltam, erre közli, hogy rajtam ez nem áll jól, ő viszont megveszi magának...
Én is megvettem, mivel pont azt a fazont kerestem hónapok óta (megjegyzem, szerintem rajta sem állt jobban, de mind1, nem ez volt a lényeg, hanem a megnyilvánulása...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!