Két 'barátnőm' az osztályból csak szóban köszöntött fel névnapom alkalmából. Tőlem kaptak ajándékot mind a ketten. Csak szerintem volt ez bunkó húzás tőlük? 17L
Az lett volna bunkó húzás, ha nem köszöntenek fel. Legalább figyelnek rád.
Vagy neked az ajándék a lényeg?
"Hagyjuk már ezt a szívből adod dolgot. Illem is van a világon, mégpedig az, hogy ha kapok valamit, mert gondol rám az illető, pénzt áldozok rá, akkor vissza szeretném ezt kapni én is."
Illem ezek szerint az, ha egyenlő értékben veszünk egymásnak ajándékot...
Hát, én ezt nem így gondolom. Illemből felköszöntöttek. Eszükbe jutottál, ennek örülni kell. Ők így viszonozták a te figyelmességedet. Le kell vonnod a tanulságot: valamiért úgy érezték, hogy ezt a felköszöntős szitut nem fifti-fifti alapon rendezik le. Valószínűleg te többet képzelsz a barátságotokba, érzelmileg többet adsz bele, mint ők. Ezzel jelezték, hogy nem ugyanúgy gondolkodtok a kapcsolatotokról. Legközelebb már te is tudni fogod, hogy mihez tartsd magad. A korábbi gesztust meg ne sajnáld.
1. A névnap nem tudom miért számít olyan hűde nagy alkalomnak? A szülinapot még megértem, de a névnap eléggé jellegtelen, sokatmondó dolog.
2. Lehet, hogy nem állnak jól anyagilag. Ezért nem hibáztathatod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!