Mit tegyek? Nem bírom tovább! Szerencsére, már 8. -as vagyok, de ez végül is nem jelent semmit! Az osztályból, szinte mindenki utál, de nem tettem semmit!
Figyelt kérdés
Egy pletykát terjesztettek rólam, ami egyáltalán nem, igaz, csak a véleményemet mondtam el! De egy 'menö' lány mindent elmondott, amit mondtam! Egy beszélgetésen elmondtam a véleményemet, amit ö másnap úgy mondott el, hogy én vagyok a hibás! Mivel ö a 'menöbb' ezért mindenki neki hitt, én meg szerencsétlenségemben semmit sem mondtam, mert elég érzelgős vagyok, és nem mertem! Szerencsére, most van egy barátnőm akit nagyon-nagyon szeretek, és ö is így járt! Most mi ketten vagyunk kiközösítve, és 'mindenki' minket utál! Sajnos rajtam az sem segít, hogy már 'csak' FÉL év van ebből a suliból, mert ez most engem szörnyen soknak látszik! Nem tudom, hogy mit tegyek, mert már teljesen összetörtem, mikor reggel felkelek, mindig azt gondolom, hogy :-'jaj már megint egy ugyan olyan szörnyű nap! Ezt már nem bírom! Mért pont én? Miért?!' Sokan mondtak dolgokat amit meg kéne tennem hogy jobb legyen de nem megy! De azt tudom, hogy így csak magamat teszem tönkre, mégsem teszek semmit! A barátnőm jobban bírja, de néha ö is elpattan! Jó... Azért már jobb mint először, de nem sokkal! Még mindig ugyan olyan 'szar'! Mit tegyek, hogy úgy érezzem hogy hamar el telik ez a FÉL év?!2009. jan. 22. 21:46
1/5 A kérdező kommentje:
Bocs a regényért, de ez van!!! Kérlek adjatok tanácsot!!!
Most nagyon fontos lenne!!!:)))
2009. jan. 22. 21:48
2/5 anonim válasza:
Háát elöször is sajnálom hogy ez alakult... De minden csoda 2 napig tart ahogy ez van az általános iskolában is. Nem tudsz mindenkinek megfelelni DE találtál magadnak egy olyan bnöt akiben teljesen megbízol jól érzed magad... ne foglalkozz a töbiekkel érezd jól magad a bnöddel. Hidd el "gyerekek" vagytok tok még és kinövitek ezt a menöbb nem menőbb dolgot. Sose akarj az Ő sorukba beállni érezd jól magad a saját kis életedben. És hidd el lassan a többiek is elfelejtik mindazt ami történt. Lassan nyithatsz is feléjük hidd el beszélgetni fognak veled és lassan visszakerülsz a régi helyedre :)
3/5 anonim válasza:
Nem a te kérdésed volt ez:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
De nem is számít, olvasd el itt a válaszokat, ugyanazok érvényesek most is.
4/5 anonim válasza:
Nos hát velem is volt már ilyen, pont nemrég... És én odamentem pont ahhoz akiről szólt és megmondtam neki hogy bocsi, de ezt a történetet tovább költötték, és lehet hogy nem gondoltam át egészen... Vagy valami ilyesmit mondtam... Nem békültem ugyan ki ezekkel a lányokkal akik mindenfélét mondtak rólam, de megkönnyebültem és hidd el hogy az igazi barátaid hisznek neked...De szerintem megoldódik majd a probléma(rövide4bb, hoszabb időn bellül), de azért nagyon sajnálom... és remélem nemsokára jobb lesz ;) Ja és ha vidámnak tűnsz és másokkal is próbálsz barátkozni akkor talán rájönnek ők is :D
5/5 anonim válasza:
Nehéz 13-14 évesnek lenni. Majd elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!