Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet hogy túl kedves vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy túl kedves vagyok és azért nincs barátnőm vagy legyek bunkó és úgy lesz?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam, hogy miért nincs barátnőm. 16 éves vagyok és lehetséges hogy túl kedves vagyok a lányokkal? A nyáron nagyon sok lány barátot szereztem. Ebből egy volt az akitől többet akartam. Minden lány a bátyja ként kezel, szó szerint úgy neveznek, hogy bátyó. Elkezdtem nézegetni "csajozós" videókat és oldalakat. Azt olvastam, hogy dominánsnak kéne lennem és nem szabadna kedvesnek lennem. Azt nem tudom, hogy az én korosztályomra is érvényes ez, vagy csak az idősebbekre? Ráadásul nem akarok megváltozni mert ha bunkóbb lennék, akkor nem lennék önmagam, lehet hogy úgy lenne barátnőm, de nem mutathatnám ki az igazi belsőmet. 13-15 éves lányokkal szoktam ismerkedni.
2011. szept. 15. 22:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
74%
Hát, igen. A csajok szerintem hülyék, már bocs. Én is elég kedves vagyok velük, mégsem kellek senkinek.
2011. szept. 15. 22:06
 2/19 anonim ***** válasza:

én bunkó vagyok és nincs gondom a csajozással.

21F

2011. szept. 15. 22:07
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi srác, nem vagy elkésve én 20 éves vagyok és nekem sincs.

A haverom bunkón viselkedik a csajokkal és neki ez nagyon bejön, tényleg sok csaj szereti, mindig van barátnője, találkozik valakivel beszélget velük oltogatja kicsit őket és másnap már az ágyukba fekszik.

Ő jól csinálja, engem is erre bíztat, de én nem az a típus vagyok, nekem ez valahogy nem megy.

2011. szept. 15. 22:09
 4/19 A kérdező kommentje:

21/F jó neked :)

A kedvest ne úgy értsétek, hogy "papucs". Nem szoktam agyon dícsérni őket. Egyszerűen nem vagyok velük bunkó. Max viccelődni szoktam.

2011. szept. 15. 22:11
 5/19 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem vagyok elkésve, de nem akarok olyan lenni mint a bátyám aki 23 éves és nincs barátnője, inkább olyan szeretnék mint a másik bátyám aki 26 éves és már sok barátnője volt.
2011. szept. 15. 22:12
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha r*bancokat akarsz szerezni akkor legyél csak bunkó, de hidd el, vannak még olyan normális lányok akik nem szeretik a bunkó pasikat. Én is kedves vagyok, és van barátnőm. És igen, lehet ha bunkó lennék akkor több lett volna eddig, de inkább éljek életem végéig 1 kapcsolatban minthogy naponként cserélgessem a csajokat mint valami tárgyat.
2011. szept. 15. 22:13
 7/19 A kérdező kommentje:
22:13 Én is így vagyok vele, nem kellenek a rib*ncok, nem szeretném naponta cserélni, csak egy kellene aki normális. Nem bírnék tárgy ként kezelni egy lányt és jobbnak tartom a szerelmet a szexnél.
2011. szept. 15. 22:16
 8/19 anonim ***** válasza:

A normális csajok is vágynak egy két bunkó szóra;)

21F

2011. szept. 15. 22:23
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Eddig kedveskedtem, most egyik csajjal elkezdtem bunkózni...

Hát, annyi eredménye van, hogy jelenleg nem áll velem szóba... Lehet kicsit túlzásba vittem....

2011. szept. 15. 22:26
 10/19 A kérdező kommentje:
22:26 Lehetséges... :D
2011. szept. 15. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!