Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet hogy túl kedves vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy túl kedves vagyok és azért nincs barátnőm vagy legyek bunkó és úgy lesz?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam, hogy miért nincs barátnőm. 16 éves vagyok és lehetséges hogy túl kedves vagyok a lányokkal? A nyáron nagyon sok lány barátot szereztem. Ebből egy volt az akitől többet akartam. Minden lány a bátyja ként kezel, szó szerint úgy neveznek, hogy bátyó. Elkezdtem nézegetni "csajozós" videókat és oldalakat. Azt olvastam, hogy dominánsnak kéne lennem és nem szabadna kedvesnek lennem. Azt nem tudom, hogy az én korosztályomra is érvényes ez, vagy csak az idősebbekre? Ráadásul nem akarok megváltozni mert ha bunkóbb lennék, akkor nem lennék önmagam, lehet hogy úgy lenne barátnőm, de nem mutathatnám ki az igazi belsőmet. 13-15 éves lányokkal szoktam ismerkedni.
2011. szept. 15. 22:04
1 2
 11/19 anonim válasza:

Nekem jobban bejön azok akik kedvesek velem és aszt is szeretem hogy meg nevettetnek mert jól érzem magam mellette de a legtöbb lány olyan hogy menőzni akar hogy neki milyen nagyképű fiúja van. A mai világban sajnos ez van de szerintem ne legyél bunkó legyél az aki vagy mert te úgy fogod jól érezni magad. :)

14/L

2011. szept. 15. 23:02
 12/19 anonim ***** válasza:
A csajozós oldalak meg tanácsok az inkább már a felnőtt lányok /nők meghódításához szólnak de a 13-15 évesek még kislányok ők nem azt nézik, hanem azt hogy mennyire cuki egy fiú. És akkor vagy nyerő ha minél cukibb vagy. Az meg inkább a külsőből adódik. A tini lányoknak mind csakis helyes pasika kell. :D ellentétben egy felnőtt csajjal nővel, azok a férfiasságot is nézik és hogy igen mennyire vagy domináns. De egy tini lányt az nem érdekli.
2011. szept. 15. 23:57
 13/19 anonim ***** válasza:

Azért ne legyél kedves mert az olyan nyálazós és inkább lányokra jellemző dolog. Igen kell egy kis bunkózás is. De ne úgy hogy sértegeted hanem csak finoman. Bár a nők arra is azt mondják hogy bunkó aki nem ért vele egyet. Vagy nem azt teszi amit ő akar. És az már bunkó. Ilyenkor duzzognak, hogy hagyd őket békén stb. Ez már jó dolog, jobb mintha azt mondja milyen aranyos vagy. Akkor onnan már egyenes út vezet a legyünk csak barátokhoz...

Az a baj ezzel a dologgal hogy könnyen túlzásba lehet vinni és könnyen átmehetsz a finom bunkóságból a durva bunkóságba és akkor utálatot fogsz inkább kiváltani és nem fog beléd szeretni.

üdv.:DéTé

2011. szept. 16. 00:08
 14/19 anonim ***** válasza:
A csajozós oldalak hülyeségek. Nem azon múlik a dolog, h kedves vagy v bunkó. Azért nincs bnőd, mert csúnya vagy.
2011. szept. 16. 08:35
 15/19 anonim ***** válasza:

Ez a bunkó vs kedves stílus is csajfüggő. kinek a fehér kinek a fekete.

Aki domináns az is lehet kedves. Csak tudni kell a határokat. Amúgy meg nem ezen múlik. Azon múlik hogy megkedveljen és akarjon veled lenni a csaj.

13-15 éves lányok kislányok, nekik a szőke herceg kell fehér lovon. Nem az alapján döntenek hogy domináns e vagy sem.

2011. szept. 16. 14:57
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csúnya -.-'
2011. szept. 16. 15:39
 17/19 anonim ***** válasza:

én is szeretem ha egy srác kedves :)

14L

2011. szept. 16. 19:34
 18/19 anonim ***** válasza:

Kedves srác! Na, ilyennel is rég találkoztam már. Bunkó erőszakos idiótákból nincs hiány errefelé (már bocs a megfogalmazásért, de sok ilyenhez volt már "szerencsém"), de nekem egyátalán nem szimpatikusak.

Kedves, normális srácok előnyben! :D

17/L

2011. szept. 16. 21:37
 19/19 anonim ***** válasza:
a 2 között
2011. szept. 17. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!