Miben menjen bulizni egy duci csaj, aki 157 cm és 100 kg?
szánalmas képmutató banda vagytok.0% mindenkinek aki megírta az igazat?ennyit tudtok meg a neveteket.
egy 157cm 100kg-os lányt védelmeztek hogy nem kövér...de a kép kirakós 50-60kgos lányokra rámondjátok hogy plöttyedt meg sportoljon meg fogyjon...SZÁNALMASAK VAGYTOK!!!
és lefogadom hogy a heves szuperanyuci az elsők között van akik utcán lenézően vagy röhögve vizslatják végig a kérdezőhöz hasonlóakat! :)
A "szuperanyuci" én vagyok és én azt mondtam, hogy ez nagyon gáz és tegyen ellene.
Nem szoktam feltűnően kiröhögni senkit, de ha valakin megakad a szemem azt megnézem, és kész.
Igen szánalmas banda, mindenkit ledagadtoztok, azt akin van 5 kiló már a vágóhídra küldenétek, itt meg a védőangyalt játsza mindegyik....
Aztán elsőként röhögik ki a kérdezőhöz hasonlókat amikor mennek az utcán a barátokkal, barátnpőkkel...
A stílus a nem mindegy, mert meg lehet valakinek mondani, hogy túlsúlyos, de
ad 1. volt, aki kifejezetten taplón írta le, hogy szegény kérdezőn van felesleg
ad 2. egyáltalán nem azt kérdezte, van-e feleslege, hanem hogy mit vegyen fel ilyen alkathoz.
Tehát: akik le lettek pontozva a dagadtozás miatt, őket én speciel azért pontoztam le, mert a válaszok NEM hasznos, ugyanis NEM a kérdésre válaszoltak. De ezért van a pontozás, ha valaki nem a kérdésre válaszol, annak a kommentje a kérdés szempontjából haszontalan, lehet tehát lepontozni.
Persze ez a pontozósdi elég faramuci dolog, de tény, hogy az itt válaszolók egy része nem tud viselkedni, csak nagyképűsködni. Én sem védtem a kéredző alkatát, hanem védtem azért, mert tahók voltatok voltatok vele. (tisztelet a kivételnek..)
Igaz a válaszok feléig se jutottam el, és az a buli már rég volt, de akkor sem tudtam szó nélkül tűrni ami itt folyik.
Először is azoknak, akik azért kezdtek el írni, hogy ők megmutassák milyen csinosak és elégedettek magukkal. Szerintem is eltorzult már a mai kép, milyennek kell lennie egy nőnek. Hála a médiának és a nekünk nőknek akik megakarnak felelni ennek. Persze a férfiaknak ez már annyira evidens, hogy csak válogatni kell a sok piszkavas között. A nők pedig tornáznak, diétáznak, fogyókúrás tablettákat és még a jó Isten tudja mit meg nem tesznek azért, hogy megfeleljenek a férfiaknak. Pedig a 176 centihez is nagyon rosszul tud állni a 50kg. A túl vékony test is csúnya nem csak a túl kövér. De míg a nők egymásra mutogatnak és sértegetik a másik adottságait, addig kicsit gondolkozhatnának is. Hisz van benne genetika is, hogy ki milyen. Lehet valaki eszik sőt mondhatni, hogy fal és nem hízik semmit. A másik meg állandóan diétázik és mégse tud fogyni egy grammot sem. Nekem is volt ilyen osztálytársam, csúfolták a súlya miatt. Pedig mindent megtett azért, hogy a mai trendnek megfeleljen, mégsem tudott. Érdekes módon megtalálta azt a férfit aki olyannak szereti amilyen és így már ő is szexinek látja magát. Ez pedig látszik is a kisugárzásán. Jó lenne ha az emberek nem ítélkeznének, hanem segítenének. Kedves duci csak, teljesen mindegy miben is mész a lényeg, hogy te abban a ruciban oldott tudj lenni és kényelmesnek, szexinek érezd benne magad.
Én 16 éves 165 centi magas és 140 kg vagyok.
Én általában szoknyában én blúzban szeretek bulizni menni, de jó minden.
Tényleg hihetetlen, hogy egy öltözködési kérdésből mi lett :)
Had tegyek hozzá még egy apróságot. Az elhízásnak 2 fajtája van, amikor a zsírsejtek megnagyobbodnak, vagy amikor túl sok zsírsejtje van valakinek. Az utóbbi csak gyerekkorban tud kialakulni, mert akkor még a szervezet képes rá, hogy nagyobb mennyiségben állítson elő új zsírsejteket. Ezzel viszont az a gond, hogy akinek több a zsírsejtje az utána jobban hízik, mint mások. Tehát kialakul egy ördögi kör. Milyen csodálatos szerkezet az emberi test nem? Hiszen evolúciós szempontból az a jó, ha tud sokat raktározni. Mi meg ettől szenvedünk.
Ezt amúgy csak azért írtam le, mert a kérdező fiatal lány, tehát valószínűleg gyerekkorában is túlsúlyos volt, vagyis benne van az ördögi körben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!