Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miben menjen bulizni egy duci...

Miben menjen bulizni egy duci csaj, aki 157 cm és 100 kg?

Figyelt kérdés
Várom a negatív véleményeket és a pozitívakat is. Csak mert nem sűrűn szoktam bulizni járni. Sőt azt is lehet mondani hogy eddig 3x voltam.
2011. aug. 5. 18:38
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
92%

Honnan jött össze ennyi tapló, prosztó, gusztustalan természetű nő? És még némelyik anya is! Úristen..... Legalább az édesanyáknak lehetne több agyacskája, mint itt dagadtozni egy kislányt, vagy tinilányt! Komolyan ez a szintetek? Gyerekes nő létetekre? Hogy ki hány kiló? NEM EZ VOLT A KÉRDÉS. Ennyi erővel leírhattátok volna a gyereketek szaros pelusainak számát is, kb. annyira kíváncsi rá a kérdező, mint arra hogy szülés után ti hány kilók voltatok. De hogy ne maradjak ki a jóból, leírom hogy szülés után én is diétáztam, fogytam 20 kilót 5 hónap alatt, de qrvára nem ez érdekelte a kérdező lányzót.

Válasz: szerintem is mell alatt húzott tunika jó választás, és ha a leggingset nem szereted, akkor bármilyen csini gatyó megteszi, amiben jól érzed magad, de én a helyedben sötét farmert vennék fel. Fontos, hogy telt alkatra nagyobb kiegészítők kellenek, amik elvonják a figyelmet a párnácskákról, és a dekoltázsodat hangsúlyozd még! Azt általában a deszkák irigyelni szokták :)) (mondom ezt tapasztalatból, én is irigylem a szép dekoltázst a teltebb csajoktól :))

Nézegesd még Liptai Claudia ruhatárát is neten, ő is volt teltebb és mindig csini :)

2011. aug. 6. 23:17
 22/38 anonim ***** válasza:
88%

[link]

Nézegesd itt az öltözködünk rovatot, főleg a régebbi posztokat, sok ötletet meríthetsz belőlük. Amúgy meg olyanba menj bulizni, ami kényelmes és jól érzed magad benne. Egy csini kis egyberuha is jó választás lehet, és angol turikban, gyönyörűeket lehet kapni egész nagy méretekben is. Nemrég még én is 100 kiló voltam, és úgy vagyok vele, hogy nem kell takargatós zsák ruhákat viselni, mivel így is úgy is ducik/kövérek (ahogy tetszik) vagyunk, pl. ha bő gatyát hordunk, ha csőszárút, akkor is vastag a combunk, akkor meg miért ne vegyek fel csőfarmert?! És most nem arra gondolok, hogy feszülős ruhákat hordjunk, meg dobjuk ki amink van, hanem, hogy ami tetszik, azt viseljük bátran és büszkén. És menj csak el nyugodtan bulizni, és érezd jól magad! Amúgy egy telt nő is lehet szép, és én 100 kilósan is színjátszottam és plus-size modellkedtem, és teszem ezt a mai napig, csak már pár kilóval kevesebbel. Külföldön ez teljesen természetes, és más a kövérek megítélése. Remélem itthon is lassan változik majd a helyzet. 22L

2011. aug. 7. 01:03
 23/38 anonim ***** válasza:
18%

23:17 Ennek a "tininek" nincs reális önképe mert em tartja magát 100 kilósan daginak... szerinted ez normális? Ki tudja, lehet csőfarmert és testhezálló felsőt hord a hétköznapokban....

De ha szerinted ez jó, simogasd a lelkét és biztasd.

Én írtam azt hogy gyerekem is van, és a gyerekemre vigyázok, mozgásmániás és nagyon vékony kiscsaj... maradjon is így....

Szomorú, hogy a szülei engedték, hogy ekkora legyen, ez elsősorban az Ő felelősségük, viszont ha már ekkora lett, ahelyett hogy kellemesen beletörődne hogy ekkora és még tagadná is hogy kövér, tehetne azért, hogy ha nem is vékony, de emberileg elfogadható alakja legyen... Vagyis 30 kilót alaphangon le kéne adnia... és akkor már egész normálisan nézne ki...

A bunkó válaszodra meg magasról .........

2011. aug. 7. 08:39
 24/38 anonim ***** válasza:
69%

01:03 vagyok. Utolsó! Mi az, hogy emberileg elfogadható alak? Ki vagy te, hogy ítélkezz bárki fölött is, esetleg te mond meg, hogy mi az emberileg elfogadható alak? Úgy beszélsz mint egy rasszista! Tudom, hogy itt nem bőr színről van szó, hanem a kövérségről, de ebben az esetben a lényeg ugyan az. Elvből elítéled a kövéreket, és biztos vagyok benne, hogy nem csak a kérdezőt, hanem az összeset. Nézz magadba először, hiszen mindig a saját problémáinkat vetítjük ki a másikra, szóval tuti van valami bajod, talán magadat nem bírod elfogadni. De tudod mit, az legyen a te bajod. Neked még egy kis (vagy elég sok) intelligenciát kéne magadra szedned, hogy általam elfogadható emberré válj! Mert tudod, az olyan ember akibe szorult egy kis intelligencia, először meg próbálja megismerni az embereket, a kövéreket is, és csak utána ítélkezik (ha ítélkezik). És te a kérdező szülei fölött is ítélkezel, teljesen jogtalanul. Vagy talán ismered ezt a családot? Mert ha nem, akkor abba hagyhatnád ezt az "istenesdit".

Kövérként is lehet aktív, boldog életet élni, és vékonyként is besavanyodni. Én, akkor inkább az előzőt választom.

Amúgy ez jobb? http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__.. Ha egy 58 kilós lány kövérnek tartja magát? Mert szerintem ez sem normális.

Bocs, hogy offoltam a kérdést, de muszáj volt ezt leírnom, és ígérem további vitákba nem fogok bocsátkozni. 22L

2011. aug. 7. 12:23
 25/38 anonim ***** válasza:
73%

Nem bíztatom, hanem tanácsot adtam a kérdésére. Ellentétben veled, aki most tettél mást csak fényezted magad és a gyerekedet. Oké, fitt anyuci vagy csinimini gyerekkel, de MÉG MINDIG NEM KÍVÁNCSI RÁ A KUTYA SEM ITT. Hagyd abba a rosszindulatúskodást és ne vedd a szádra a kérdező szüleit hogy szerinted márpedig ők rontották el. Az oldal lényege hogy válaszoljon az ember ha TUD, ha meg nem tud, akkor nem kell megnyitni a kérdést. A felesleges észosztást meg egyebet nem itt kell, hanem ha csinálsz magadnak blogot akkor ott aztán lehet.

És lehet hogy bunkó volt a válaszom, de tudod hogy kíniul reagáltál volna a kérdezőnek, úgy írtam volna hogy megértsd, ha szuahéliül akkor úgy, ha meg bunkó volt a reakcióm neked, nos akkor gondolom kitaláltad miért.

2011. aug. 7. 13:40
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
És még mindig nem viselkedsz felelősségteljes szülő módjára, lehet hogy vékony a gyereked de ha egyszer meghízik szerintem ki fogsz akadni ha egy gusztustalan némber ledagadtozza, aki esetleg nem tudja mi az oka az elhízásnak mert lehet betegség is.
2011. aug. 7. 13:42
 27/38 anonim ***** válasza:
11%

Hát nem érdekel mennyit kell emberileg fejlődnöm, hogy számodra elfogadható legyek.... Ki vagy te és kit érdekel, hogy számodra mi a jó?

Mondjátok neki hogy ez így jó, hajrá, hízzon csak, pont jó így, vagy inkább még még...... aztán majd belehal mert elzsírosodik mindene.....

Hajrá....

2011. aug. 7. 14:50
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem mondta neki ezeket, a kitalált dolgok írását hagyd meg Andersennek. Komolyan, ilyeneket hol olvastál hogy mi azt írjuk hízzon a kérdező? Hol? Én nem látom! Írd már le légyszi az oldalszámot és a kommentet is másold be, mert nem találom.

Nem tudom miért kell hazudni.

2011. aug. 7. 15:11
 29/38 A kérdező kommentje:
Hm...Hát ezt nem gondoltam hogy ez lesz egy egszerű öltözködési kérdésből. Már ne is haragudjon rám senki ezért, DE én nem fogyókúrás tanácsokat kértem. Arra van külön kategória. Csak annyit tennék hozzá hogy 22 éves vagyok, végig csináltam már nem egy diétát, fogyókúrát, fogyiszert... és társaikat, de most is itt tartok. Nem a saját hibámból vagyok ilyen... DE NEM IS A SZÜLEIM MIATT!! És amugy meg büszke lehet magára az az anyuka aki azt a példát mutatja a gyerekének hogy lenézze a kövéreket! Ezt nem akartam mondani de nagyon jól tudom hogy KÖVÉR vagyok, de utálom ezt a szót, mert kiközösítő, megkülönböztető jelző. Nem értem hogy miért nem tudják bizonyos emberek megjegyzések nélkül kommentelni a kérdést, és ilyen bunkónak lenni. Köszönöm a válaszokat és tippeket! Vettem egy nagyon kis csini tunikát, sötét farmerrel, és egy (enyhén) magassarkúval, nagyon sok bókot kaptam, nagyon nagyon helyes pasiktól is! és nagyon jól éreztem magam annak ellenére hogy KÖVÉR DAGADT vagyok!!!!!! Sziasztok!!!
2011. aug. 7. 18:33
 30/38 anonim ***** válasza:
74%

Szia,

Sajnálom amit egyesek műveltek de gondolj arra, mindenkit lehet fikázni valamiért, hát egyesek itt meg is tették, elég gázos főleg hogy némelyiknek gyereke is van de hát ez van, nem mindenki mutat jó példát, a fontos hogy sikerült megoldanod a ruhakérdést, jó bulizást kívánok és fel a fejjel, aki vékony azt ízért piszkálják, aki szőke azt azért, aki meg csinos azt meg irigységből, mindig, mindenhol akadnak hangulat- és kedvgyilkosok, akik mindig megmondják a magukét akár kéred akár nem, nem kell velük foglalkozni.

2011. aug. 7. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!