Miben menjen bulizni egy duci csaj, aki 157 cm és 100 kg?
Nem durva csak te vagy egy kicsit eltájolva, ha szerinted a 100 kiló a ducika kategória.... nem... te már egészségügyileg is veszélyben vagy.....
Én 70 kiló vagyok és nálad 16 cm-vel magasabb és ez is sok... ja és szültem is....
Az életeddel is játszol....
Már ne is haragudj de aki kövér az ne menjen sehova?? mert kövér? Hagyjuk már! De le is írtam hogy életem során, most vagyok 22 éves, összesen 3x mentem el bulizni!!!
Utolsó kommentelő : köszönöm! tudom hogy igazad van!
ööööö duci? x'DDDDDDDD ez már szinte pofátlanság a tényleg duci hölgyek irányába! :D
Szerintem mindegy miben mész, a hurkakiállítást nem fogja semmi sem eltakarni.
Szia! Igazuk van az előttem szólóknak hogy ez már tényleg nem duciság..de nem értem miért nem lehetett kicsit kedvesebben előadni??Neki is van lelke azért mer kövér nem kell rögtön a földbe döngölni..
Tunika,nem feszülős farmar vagy egyberuha(lehetőleg ne pántos)..szerintem is bármi ami nem tapad.
Őszintén én vékony vagyok de nem szeretek tapadós ruhában bulizni mert szerintem kényelmetlen:)
Jó bulizást!
17/l
én írtam először hogy kövér vagy,és úgy látszik nem vagyok egyedül a véleményemmel.
te 157cm 100kg
én 170cm 52kg
közel 20cm magasság és 50kg súlykülönbség van köztünk...van 1 barátnőm aki szintén 155-157cm körüli,és ő 47(!!)kg,és pont jó!!
és akkor te nem tartod magad kövérnek??
hát ne haragudj de nevetséges vagy :D
Azt megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
Az is fontos egy ruhadarabnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!