Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhákat vegyek? Egy...

Milyen ruhákat vegyek? Egy kicsit duci csaj vagyok, és szinte semmi nem áll jól nekem.

Figyelt kérdés
Barátnőim szerint a fekete áll csak jól,de hát nyáron mégse hordhatok mindig feketét! Az számít ilyenkor,h térd fölé v térd alá ér pl a nadrág? Van olyan,amibe nem látszom olyan dagadtnak?
2009. jún. 5. 08:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze , hoyg számít , hogy térd főlé ér-e . A térdig érő nadrágok ill a téd felettiek "vékonyítanak ".

Én olyan ruhákat tudnék elképzelni neked , mint pl ez a poló [link] Mivel ennek az alja nem testhezsimuló nem mutatja meg az esetlges uszógumikat. Nadrág terén szerintem az ilyenek jól állnának [link] vagy [link] ne nézd a stilust csak a hosszát )

Nem tudom , hogy milyen a stilusod , de az biztos , hogy a magasabb sarkú cipők megemelik a popsit , és formásítják a lábat.

A színek terén , igaz , hogy a fekete ilyen szempontból jobb , de nem kell mindig feketébe járnod. Egyzerűen kicsit sötétebb színeket vegyél fel és kerüld a lehetőleg a fehéret ( inkább vegyél mondjuk bézst )

Most hirtelen csak ennyi jutott eszembe , majd még irok ötleteket.

2009. jún. 5. 09:13
 2/9 anonim válasza:
100%
Ez butaság.oylan nincs hogy valakinek csak a fekete áll jól.mindenkinek van oylan szin ami jól áll.polóból egy barnás szin egy kék is sokat dob, persze ne leygen túl világos és átlátszó.A nadrág is nyugodtan érhet térd fölé, a lényeg h ne legyen mini.szoknyából ugyan ez.arra figyelj hogy ne legyen csikos, vagy pöttyös mert az kiemeli az alakot!régen én is csak feketét hordtam, most hogy lefogytam valamennyit már minden szinben válogatok, pedig most sem vagyok egy hajszálvékony.De egy kis odafigyeléssel megtalálható a megfelelő kombináció!
2009. jún. 5. 09:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Vannak bő fazonú felsők, ami tuti nagyon jól állna rajtad. A lényeg, hogy feszülős felsőket ne hordj ha sok felesleg van rajtad.
2009. jún. 5. 18:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi mkinek! :) Am igazából a bő felsőket nem szeretem,szerintem annyira nem vagyok dagadt,de a bő felsőkbe jobban annak látszom. Inkább a szűk,kivágott felsőket szeretem...
2009. jún. 5. 18:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Mindenképpen olyan ruhát vegyél fel,amiben jól is érzed magad.Azért mert duci vagy egy kicsit,nem jelenti azt,hogy csak hosszú cuccokban kell járnod.Sztem bátran belebújhatsz egy szoknyába is,ha te úgy érzed kényelmesnek.

;)

2009. jún. 5. 21:10
 6/9 anonim válasza:
0%

A megoldás: lepedő 6-8 nm.

ui.: nem lehet hogy terhes vagy?

2010. márc. 16. 19:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Utolsó, fordulj fel...

Kérdező, én is bebeszéltem magamnak, hogy csak a fekete áll jól, de ha csak azt hordasz, egy idő után depressziós leszel.

Én is ducibb vagyok, és pl a denevér ujjas felső jól áll, vagy a mell alatt szabottak.

A bő nadrág, ami térd alattig ér, és ott összeszűkül (ilyen török fazon, csak azért nem annyira bő, és NEM a mélyülepű), az jó, én tavaly nyáron végig olyat hordtam (igaz, akkor kismama voltam, most nem tudom még, mit fogok:-))

2010. márc. 19. 22:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Jaj, az utolsó hozzászólásának idejét néztem csak, bocsi, akkor nem szóltam:-S
2010. márc. 19. 22:52
 9/9 anonim ***** válasza:
vegyél fel olyan ruhákat amik tágak lengősek.Sztem az pont takarja pl a hasat.Nadrágból ne vegyél fel tapadósat.De ha a fekete jól ál akkor sztem a sötét színek is jól állnak.
2012. máj. 2. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!