Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Duci csaj is hordhat francia...

Duci csaj is hordhat francia bugyit?

Figyelt kérdés
eddig csak tangam volt.párom mondta hogy vegyek francia bugyit.de az duci csajnak is kényelmes?
2009. okt. 29. 13:53
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
miért ne hordhatna?
2009. okt. 29. 13:56
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Vannak nagy méretű francia bugyik ;-)))
2009. okt. 29. 13:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokkal jobban is állna, mint a tanga...
2009. okt. 29. 13:59
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Csak akkor hordj,ha jól érzed magad benne és kényelmes.Én a tangával vagyok így, tudom,hogy nagy divat most,tudom,hogy a férfiak arra gerjednek, de nem tehetek róla, nekem nem kényelmes és nem is tartom egészségesnek a hordását, így a hagyományos bugyit hordom, persze az igényesebb fajtát, ami ugyanolyan szexis tud lenni,mint bármely más bugyi.
2009. okt. 29. 13:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
persze h kényelmes! Csak kicsit nagyobb méretet válassz. És szerintem is esztétikusabb mint a tanga
2009. okt. 29. 14:22
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
szerintem sokkal csinosabb mint a tanga és a duci csajoknak sokkal jobban áll. hordj bátran
2009. okt. 29. 14:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy kényelmes. :) Vegyél bátran, szerintem neked is és a párodnak is sokkal jobban fog tetszeni. ;) Vannak nagyon szép darabok.
2009. okt. 29. 16:07
 8/10 anonim ***** válasza:
86%
Kényelmes persze :) Még anno mondjuk egyik osztálytársam mondta, hogy a tanga előnyösebb a teltkarcsú nőknek. Legalábbis szűk nadrág alatt, mert úgy szólva nem emeli ki a popsit, mint a nagyobb méretű rendes bugyik, amiknél egyértelműen látszik a bugyivonal. Ezt csak úgy hozzáfűztem :) Mindenki azt viselje, amiben jól érzi magát :) Én viszont ezt vallom! :)
2009. okt. 29. 22:43
 9/10 anonim ***** válasza:
52%

Ne haragudj, de ha tényleg valaki testesebb, akkor hiába nagyobb, nem áll jól neki, a combját olyan idétlenül nyomja el, mint egy kötözöttsonka.

Persze próbáld fel, csak úgy láthatod jól áll-e. :D

2009. okt. 31. 23:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Persze hoyg hordhat, az szexi!!! De tegyél fel képet nézzem meg! :)
2011. dec. 20. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!