Duci csaj is hordhat francia bugyit?
Figyelt kérdés
eddig csak tangam volt.párom mondta hogy vegyek francia bugyit.de az duci csajnak is kényelmes?2009. okt. 29. 13:53
2/10 anonim válasza:
Vannak nagy méretű francia bugyik ;-)))
3/10 anonim válasza:
Szerintem sokkal jobban is állna, mint a tanga...
4/10 anonim válasza:
Csak akkor hordj,ha jól érzed magad benne és kényelmes.Én a tangával vagyok így, tudom,hogy nagy divat most,tudom,hogy a férfiak arra gerjednek, de nem tehetek róla, nekem nem kényelmes és nem is tartom egészségesnek a hordását, így a hagyományos bugyit hordom, persze az igényesebb fajtát, ami ugyanolyan szexis tud lenni,mint bármely más bugyi.
5/10 anonim válasza:
persze h kényelmes! Csak kicsit nagyobb méretet válassz. És szerintem is esztétikusabb mint a tanga
6/10 anonim válasza:
szerintem sokkal csinosabb mint a tanga és a duci csajoknak sokkal jobban áll. hordj bátran
7/10 anonim válasza:
Persze, hogy kényelmes. :) Vegyél bátran, szerintem neked is és a párodnak is sokkal jobban fog tetszeni. ;) Vannak nagyon szép darabok.
8/10 anonim válasza:
Kényelmes persze :) Még anno mondjuk egyik osztálytársam mondta, hogy a tanga előnyösebb a teltkarcsú nőknek. Legalábbis szűk nadrág alatt, mert úgy szólva nem emeli ki a popsit, mint a nagyobb méretű rendes bugyik, amiknél egyértelműen látszik a bugyivonal. Ezt csak úgy hozzáfűztem :) Mindenki azt viselje, amiben jól érzi magát :) Én viszont ezt vallom! :)
9/10 anonim válasza:
Ne haragudj, de ha tényleg valaki testesebb, akkor hiába nagyobb, nem áll jól neki, a combját olyan idétlenül nyomja el, mint egy kötözöttsonka.
Persze próbáld fel, csak úgy láthatod jól áll-e. :D
10/10 anonim válasza:
Persze hoyg hordhat, az szexi!!! De tegyél fel képet nézzem meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!