Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan lehetek nőies?

Hogyan lehetek nőies?

Figyelt kérdés

Sokat fogytam,és elhatároztam hogy igazán csinos és nőies akarok lenni.

Igazából nem tudom mitől nőies egy nő...Akik benne vannak "a szakmában" elárulhatnák hogy mi a titkuk és hogy mit mivel lehet felvenni.

17/L

2011. aug. 4. 11:32
1 2
 11/16 ívy1 ***** válasza:
Van egy két összetevője a nőiességnek,az ápoltság,viselkedés,az öltözködés is hozzá tartozik.Az első válaszoló azt írta,ne kövesd a divatot,mert akkor pi@a vagy.Szerintem valamilyen szinten kell figyelni a divatot,mert hozzá tartozik a csinos, nőies nőhöz. A linkelt fényes cicanadrág csinos, nőies,még ha nem is tetszik a 45%-ban hasznos tanácsokat írónak,azért mert neked nem tetszik,nem kell le ci@nyozni azt aki hordja.Te biztos tökéletesen öltözködsz.
2011. aug. 5. 11:37
 12/16 ívy1 ***** válasza:
Pár ruha,ami szerintem kell. Szoknya,short,blúzok,egybe ruhák,CICANADRÁG,tunika,sztreccsfarmer,magassarkú(5-6cm elég)bokacsizma,saru. Színekben lehet kombinálni.
2011. aug. 5. 11:45
 13/16 anonim ***** válasza:
29%

Megszólalt belőled a cigányság. Ide süllyedt az ország, hogy a cigányságot és a p*csáskodást nőiesnek tartja...

És nem csak nekem nem tetszenek, hanem a normális embereknek nem tetszik...

2011. aug. 5. 12:02
 14/16 ívy1 ***** válasza:
Közvélemény kutatást tartottál,hogy mi tetszik a normális embereknek? Látom te vagy a megtestesült tökéletesség.
2011. aug. 5. 12:43
 15/16 anonim ***** válasza:
48%

Kedves előző előtti!

Sajnos az ország nem a divat vagy a fényes cicanadrág miatt süllyedt le oda ahova...hanem az olyanok miatt mint jó magad! Ez nem sértés hiszen már te is beláttad.

"És nem csak nekem nem tetszenek, hanem a normális embereknek nem tetszik..."

magyarán te nem vagy normális xD

Bocsi az OFF-ért

2011. aug. 5. 13:59
 16/16 anonim ***** válasza:
viszont nincs olyan pasi, akinek ne jönne be egy nőn a testrefeszülős cucc
2011. aug. 20. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!