Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan lehetek nőies?

Hogyan lehetek nőies?

Figyelt kérdés

Sokat fogytam,és elhatároztam hogy igazán csinos és nőies akarok lenni.

Igazából nem tudom mitől nőies egy nő...Akik benne vannak "a szakmában" elárulhatnák hogy mi a titkuk és hogy mit mivel lehet felvenni.

17/L

2011. aug. 4. 11:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy nem a divatot követed, mert akkor p*csa leszel.
2011. aug. 4. 11:43
 2/16 anonim ***** válasza:

Szerintem legeslegelső sorban a nőiesség a viselkedésből adódik:)

Van akinek a kontyba tűzött haj,a magassarkú,az ápolt francia manikűr,a szolid smink jelenti a nőiességet.

És van akinek a szoli,a szalmasárga haj,piercing,tetkó,póthaj és pöszeség.

Amelyik neked tetszik,azt próbáld beleépíteni önmagadba.

off:hogy fogytál le???:))))

2011. aug. 4. 11:45
 3/16 anonim ***** válasza:
33%

Számomra például egy nőies nő ilyen: [link]

Persze nem azt mondom,hogy 17 évesen így kell öltöznöd,sőt,nem is szabad,de a későbbiekre azért lehet tanulni belőle.

2011. aug. 4. 11:49
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Hordj nőies ruhákat. Ez azt jelenti, hogy száműzd a mindennapi ruhatáradból a tornacipőt, sportcipőt, bő pólót, pulcsit, ritkítsd az egyszerű farmer viseletét, hordj többször szoknyát. Persze ha csak kényelmesen érzed magad bennük (persze ha eddig nem hordtál ilyet, elsőre nyílván kényelmetlen lesz, de azért próbálkozni kell), különben nem lesz igazi az összhatás :)
2011. aug. 4. 12:28
 5/16 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem még ne akarj nőies lenni mindig, majd 35 fölött. Most még nyugodtan viselj laza pólókat, néha trikót, fiatal vagy, minden jól áll. :)
2011. aug. 4. 14:08
 6/16 anonim ***** válasza:

Érezd jól magad a bőrödben! Ezt könnyen elérheted, ha jó a sminked, s egy szexi, csábító illat van rajtad, ami a személyiségedhez illik.

Ha ebben segítségre van szükséged írj nekem: tyce1429@gmail.com

2011. aug. 4. 14:38
 7/16 anonim ***** válasza:
Hordj feszülős nadrágokat, gondolok itt ilyenre: [link] Vegyél fel hozzá egy magassarkút, lehetőleg bokacsizmát és a nadrágot tűrd be a csizmába. Az ilyen nadrágokhoz legjobb egy hosszított póló, amihez tökéletesen passzol ez a fajta kardigán: [link] Ezeknél az a legjobb, ha nem kötöd/cipzározod/gombolod be, úgy a jó, ha csak ott van. Nálam ez a nőies stílus, remélem hasonlóra gondoltál. Viszont ha követed a divatot azzal sincs baj, csak mértékben, ne legyen belőled plázap*csa. :)
2011. aug. 4. 17:39
 8/16 anonim ***** válasza:
Nehogy felvedd azt a cigányos gatyát, amit linkeltek. A cicagatyában mászkálók mind p*csák...
2011. aug. 4. 19:00
 9/16 anonim ***** válasza:

"Nehogy felvedd azt a cigányos gatyát, amit linkeltek. A cicagatyában mászkálók mind p*csák..."

Gondolod ezt te. De akkor is ez a divat, és attól, hogy valaki ilyet hord, még nem p*csa. ;))

2011. aug. 4. 23:21
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem, ezt a normális EMBEREK gondolják így, nem csak én...
2011. aug. 4. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!