Magassarkú nélkül már nem is lehetek nőies?
Mostanában én is rákaptam a csajos stílusra.Szoknyák,rövidnacik,csini toppok,tunikák stb.
De magassarkút ritkán,csak alkalmakkor hordok!Hűvösebb időben topánkát,ilyenkor pedig papucsot ("tangapapucsot",csak normális,nem az a gumis).
Én így is csinosnak,nőiesnek érzem magam.
Nekem nem ér meg annyit az egészségem hogy magassarkúkban járkáljak.
Arról már nem is beszélve,hogy amikor az egész napom rohanás sokkal jobb a topánka,papucs.
15/L
A nőiesség nem a magassarkútól függ. Lehetsz nőies egy szabadidőben és sportcipőben. A nőiesség alapja a kisugárzás. Ha dögös nőnek érzed magad, akkor ruha sem kell ahhoz, hogy nőies legyél. :)
Az pedig butaság, hogy csak és kizárólag magassarkúban lehet valaki nőies. Én azt mondom: kisugárzás kérdése. A kisugárzásod pedig abból ered, hogy mit gondolsz magadról és hogy érzed magad bőrödben.
A nőiesség és a sarokméret két különböző dolog. Aki tudja viselni a ruházatát, bármit felvehet, akkor is csinos lesz. Aki nem tudja, az a legnőiesebb cuccokban sem lesz elegáns.
Pl. anyósom pl. otthonkában, papucsban is elegáns nő benyomását tudja kelteni. Ő nem hordja, viseli a ruháit. Én a legdögösebb cuccban sem érzem jól magam, én csak hordom, viselni a sportos-kényelmes ruhákat, cipőket tudom.
Ugyanez érvényes a pasikra is. Vannak, akik farmerban, pólóban szívdöglesztőek, és vannak, akik a méregdrága öltönyben, lábukra varrt bőrcipőben is slamposnak tűnnek.
Legtöbbször a pasik akarják diktálni a nők öltözködését, mikor saját maguk sem tudnak öltözködni. (nem a divattervezőkre gondolok)
A magassarkúra nem a kinézete miatt mondják rá hogy nőies,mert lapos sarkú cipőkből is van nagyon sok csini,nőies cipő pl [link]
Hanem ha valaki magas sarkút vesz fel megváltozik a test tartása,sokkal kecsesebb,légiesebb lesz a járás és ettől nőies.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!