Gáz ha nyáron is Converse tornacipőt hordok? nem szeretem mutogatni a lábam és azért. :S Amúgy buliba ha nem akarok magassarkút felvenni esetleg ott?! vagy az már ciki?
Valószínűleg jóval idősebb vagyok nálad és az a véleményem, hogy bár a converse tökéletes a hétköznapokra farmerhez, vagy ha úgy sportosabban vagy felöltözve. Nem tudom, hogy fiú vagy-e vagy lány, de ha lány, akkor a converse mellé nem árt mondjuk ha van sima fekete vászoncipőd, vagy valami kényelmesebb balerina, amit buliba és szoknyához, vagy nőiesebb öltözékekhez tudsz viselni. Én se szeretem mutogatni a lábfejem és komoly gyüjteményem van conversekből, de heti 1-2-nél többször nem veszem fel őket, mert azt egyszerűen csak egyféle stílusú öltözékhez lehet viselni, az pedig nem túl igényes dolog, ha az ember alkalmakra (buliba) és mindenhova farmer-póló stílusban öltözik fel. Magadat tiszteled meg azzal, hogy buliba csinosabban mész, nem beszélve a többiekről, akikre nézve szintén nem túl hízelgő, hogy ugyanabban a cuccban jelensz meg mondjuk valakinek a szülinapján, mint amikor kenyeret venni mész a boltban. Ez most nem leszólás akar lenni, csak komoly problémának érzem, hogy a nálam pár évvel fiatalabb korosztály nem érti, hogy az öltözködéssel kommunikálunk is, és nem az az egyetlen fonntos dolog, hogy magunkról mit akarunk elmondani (tehát hogy én laza, vagány, sportos csajszi vagyok az egy dolog, de emellett ki kell fejezned azt is, hogy megtiszteled az adott rendezvényt, a srácot, aki tetszik...stb).
Bocs, h regényt írtam.
A ruha teszi az embert igen, így van.
Meg a pénz. Ha nincs pénz nincs ruha.
Hol vannak az emberi értékek?
17:40 Teljesen igazadvan:))
utolsó: ruha=stílus. Ránézel valakire és az öltözködése alapján sejtheted hogy mégis milyen ember. sportos, hanyag igánytelen stb.
szerintem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!