Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ha nyáron is Converse...

Gáz ha nyáron is Converse tornacipőt hordok? nem szeretem mutogatni a lábam és azért. :S Amúgy buliba ha nem akarok magassarkút felvenni esetleg ott?! vagy az már ciki?

Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 22:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
semmi baj nincs vele én is az hordok :D imádom őket már van egy egész gyűjteményem :D 15/l
2011. júl. 14. 22:40
 12/27 anonim ***** válasza:

Buliba magassarkút mindenképpen :)

17/f

2011. júl. 14. 23:06
 13/27 A kérdező kommentje:

az mondjuk annyival lenne jobb mivel hosszú vékony lábaim vannak és az úgy jólnézki:D

csak tombolni érdekes lenne 12centis sarokban.. mindegy megoldom:D

kösziköszi((:

2011. júl. 14. 23:13
 14/27 anonim ***** válasza:

Jah, az télen-nyáron gáz. Egyrészt tornacipő, nem utcára való (nem, akkor sem). Másrészt konzerv, azaz rengeteg pénzt adtál ki egy TORNACIPŐÉRT. Harmadrészt annyira nőietlen leszel tőle, amennyire csak egy cipő nőietlenné tehet. Akkor már inkább nézek egy nőn UGG csizmát.

Buliba meg tessék bulisan öltözködni. Ha tornacipős tinibuliba mész, akkor oké, egyébként meg valami csinosabb, mostanában kimész az utcára, és rengeteg ötletet kaphatsz, magas sarokkal vagy anélkül.

2011. júl. 15. 08:28
 15/27 anonim ***** válasza:
Ja arra értettem, szopjam be a kis szádat :DD
2011. júl. 15. 13:12
 16/27 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem például egy rózsaszin tornacipő jól áll egy lányon. Főleg ha kicsit vékonyabb is mint például a kérdező. :)
2011. júl. 15. 13:14
 17/27 anonim ***** válasza:
én iss tornacipot hordok nyáron, mert egyszerűen imádom őket éss ha nem sül be a lábad nyugodtan hordd!...és bulibaaa is felveheted, nemkell mindenkinek 15 cm-s magassarkuban viritania, a tornacipő is nagyon jó! Sőt
2011. júl. 15. 14:41
 18/27 honrobi válasza:

Szerintem nem gáz, mondjuk én pasi vagyok, de nekem bejönnek a tornacipős csajok :) még nyáron is és buliban is!

Nekem mondjuk Crocs Hover Lace Up-om van, hasonló, mint a rövidszárú tornacipők. Nekem nincs bajom vele nyáron sem :)

2011. júl. 15. 16:02
 19/27 A kérdező kommentje:

8:28: Nem pont a tornacipőért fizettem tizenezreket hanem a converse márkáért:)

Szerintem jólnézki egy csajon. Nekem fekete-pink van hosszú szárú és egy hot gatyával szerintem egész jól néz ki:D

Többi válaszolónak is köszi:) Amúgy énis szeretem és mostmár úgyvagyok vele h minden évszakban oké. Barátnőm nyáron eljött strandra conviba és télen is abba volt:D

2011. júl. 15. 16:12
 20/27 anonim ***** válasza:
mért van törölve a kommentem
2011. júl. 15. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!