Gáz ha nyáron is Converse tornacipőt hordok? nem szeretem mutogatni a lábam és azért. :S Amúgy buliba ha nem akarok magassarkút felvenni esetleg ott?! vagy az már ciki?
Buliba magassarkút mindenképpen :)
17/f
az mondjuk annyival lenne jobb mivel hosszú vékony lábaim vannak és az úgy jólnézki:D
csak tombolni érdekes lenne 12centis sarokban.. mindegy megoldom:D
kösziköszi((:
Jah, az télen-nyáron gáz. Egyrészt tornacipő, nem utcára való (nem, akkor sem). Másrészt konzerv, azaz rengeteg pénzt adtál ki egy TORNACIPŐÉRT. Harmadrészt annyira nőietlen leszel tőle, amennyire csak egy cipő nőietlenné tehet. Akkor már inkább nézek egy nőn UGG csizmát.
Buliba meg tessék bulisan öltözködni. Ha tornacipős tinibuliba mész, akkor oké, egyébként meg valami csinosabb, mostanában kimész az utcára, és rengeteg ötletet kaphatsz, magas sarokkal vagy anélkül.
Szerintem nem gáz, mondjuk én pasi vagyok, de nekem bejönnek a tornacipős csajok :) még nyáron is és buliban is!
Nekem mondjuk Crocs Hover Lace Up-om van, hasonló, mint a rövidszárú tornacipők. Nekem nincs bajom vele nyáron sem :)
8:28: Nem pont a tornacipőért fizettem tizenezreket hanem a converse márkáért:)
Szerintem jólnézki egy csajon. Nekem fekete-pink van hosszú szárú és egy hot gatyával szerintem egész jól néz ki:D
Többi válaszolónak is köszi:) Amúgy énis szeretem és mostmár úgyvagyok vele h minden évszakban oké. Barátnőm nyáron eljött strandra conviba és télen is abba volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!