Színes trikó farmerral ciki vagy nagyon szürke egeres buliba? Nem vagyok egy magas sarkús lány. Inkább saruval vagy topánkával venném fel.
Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 09:50
1/5 anonim válasza:
Ha már színes van rajtad az sehogy sem lehet "szürke egeres" :) A magassarkú pedig sokszor kényelmetlen, de elegánsabb és szexisebb mint a topánkák, hosszabbítják a lábat és karcsúsítanak!(A szépségért szenvedni kell) Bár nem mondom el a topánkát,mert én is szeretem azt! :)
2/5 anonim válasza:
Rengetegen vannak magassarkúban ilyen helyeken de én sose vennék fel. Akkor hogy tudnék táncolni sokáig anélkül hogy fájna a lábam? :D Vedd fel azt ami a legkényelmesebb, elvégre szórakozni akarsz, nem szenvedni
3/5 anonim válasza:
Ht ha valahogy elrángattak bukikba, akkor is ez volt a maximum viseletem, ennek ellenére szép számmal akadtak próbálkozók mindig. xD
De ha olyan fajta vagy, aki rosszul érzi magát attól, ha a buta lányok összesúgnak és mutogatnak rá, akkor nem ajánlom. :D
4/5 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki. Balerínával vagy saruval inkább mint magassarkúval :)
5/5 anonim válasza:
jól nézne ki, de én még feldobnám valami kiegészítővel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!