Gáz ha nyáron is Converse tornacipőt hordok? nem szeretem mutogatni a lábam és azért. :S Amúgy buliba ha nem akarok magassarkút felvenni esetleg ott?! vagy az már ciki?
a tornacipőt elvileg is nyáron kéne hordani:D
csak sok a sok hülye télen is azt hordja
de persze, simán felveheted
Nem gáz, én is azt hordok nyáron és egyáltalán nem sül bele a lábam, még mielőtt valaki ezt mondaná. Nem is gombásodik bele, meg semmi baja sem lesz a lábamnak. Buliba is nyugodtan vedd fel, mert sokkal kényelmesebb benne táncolni, mint egy magassarkúban, amiben már félóra múlva szétmegy a lábad. Remélem segítettem ^^
15/L
szerintem nem ciki,elég sok embert látok mostanában is abban mászkálni.
csak én azt nem értem,hogy a fenébe nem rohad bele a lábuk?
én 1x vettem fel,de 5perc után már majd' megpusztultam :)
Hát szerintem inkább ősszel kezdik el..
mert azt mondják nyáron túl melegvan a zárt cipőhöz csak én nem szeretem az ilyen balerína stb dolgokat:D
Bár ha felvenném egy discoba sztem kicsit azért érdekes lenne a sok 12centis sarok mellett..:D
köszi a választ!:D
Utolsó és utolsó elötti köszi nektek is:D
Amúgy énis sokkal jobban érzem magam benne mert k*rva kényelmes és ugyan olyan jól néz ki hosszúcsőgatyával mint rövidnacival:D
Na akkor ezekszerint nemgáz:D
amúgy 15lányvagyok:D és még1x köszi:)
Szerintem szexibb lennél converse cipőben.
Meg ki is tűnsz a tömegből. :P
Szerintem felveheted a buliba is. :)
Énis szoktam nyáron hordani tornacipőt.
Hatalmas divat lett az tény. De a mintásak azért kitűnnek:D
Amúgy sztem arra értette h egy buliban tűnnék ki a többiek közül xd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!