Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan tanuljak meg oltozkodni...

Hogyan tanuljak meg oltozkodni? Segitseg!

Figyelt kérdés
Jo alakom van, de egyszeruen semmi stiluserzekem.Hogy tudnek megis megtanulni jol oltozni?Otletek?Penzem lenne, ruhakat venni(na jo, nem Armanit, vagy Diort, de normalis kereteken belul)
2011. júl. 14. 16:20
1 2
 11/13 anonim válasza:
Nézegess divat oldalakat!! Ha boltba szeretnél vásárolni kérj meg egy kedves eladót h szerinte jól áll-e. Ha rendes megmondja és nem azzal fog törődni h rossz ruhát vegyél meg.(vagy kérd meg az eladó segíttségét a rhaválasztásban!!:)
2011. júl. 18. 22:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Tehát. :) Elmondok egy titkot, ami annyira nem titok, hogy szinte minden csaj alkalmazza, ezzel NEM lőhetsz félre, semmiképpen se. Szóval,a titok:

farmer. :)

Most nagyot nézel? Ezvan! Egy ízléses farmer, lehet csőnadrág is jólnézki. :) Főleg egy ugyanolyan színű mellénnyel nagyon tuti. :D Alája egy fehér pólót, és egy fehér sarut vagy szandált. Suliba is veheted, csukott cipővel. A farmernál a póló színe nem nagyon számít,minden jólmegy vele. Ráadásul,mostanában a farmer divatos is. :)

2011. júl. 18. 22:58
 13/13 anonim ***** válasza:

nézz szét lookbook-on, hogy melyik fajta stílus tetszik.

én pl. megszállotja vagyok a vintage stílusnak, ami ilyen:

[link]

[link]

ha megtaláltad a sítlusod, már csak jó helyen kell keresgélni a ruhákat. :) a tally weijlben szerintem akármilyen ruhát veszel, nem nyúlsz félre. new yorkerben is jó ruhák vannak. sok szerencsét. :)

2011. júl. 19. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!