Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy tanuljak meg magassarkú...

Hogy tanuljak meg magassarkú cipőben járni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:
gyakorolj otthon
2010. aug. 5. 22:18
 2/7 anonim válasza:
én úgy tanultam meg hogy megvettem a városban a legmagasabb sarkú cipőt és otthon abban járkáltam /ebben igaza van az 1st válaszolónak/ aztán ma már bármilyen magassarkúban tudok menni :) sok sikert
2010. aug. 5. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:
hát igen,csak ha macskakőre mész akkor már nem lesz ugyanaz,vagy nem tudom bkv.-n utazol-e,az is gáz.régen miondig magasba jártam,de ha nem randira megyek akkor inkább szaladgálósba megyek.
2010. aug. 5. 22:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előző válaszolókkal! Én is ugy tanultam meg hogy egy 12centis magassarkúba mászkáltam itthon. Az elején nem indult jól (1-2esés a lépcsőn),de a végére elég jól belejöttem!:D
2010. aug. 5. 23:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mutattam barátnőmnek a kérdést, válasza: óvatosan :DDD
2010. aug. 6. 00:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mindben van igazság.:-) Rengeteget bkv-zok, és még ennél is többet mászkálok gyalog, így csak különleges alkalmakkor jöhet szóba a magassarkú. Egyébként rohangászós cipellőben, szandálban szoktam lenni.
2010. aug. 6. 08:56
 7/7 anonim ***** válasza:

00:36

XD

2010. aug. 7. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!