Hogyan tanuljak meg oltozkodni? Segitseg!
Akkor nézegess sok-sok divatfotót, keresd meg, melyik stílus tetszik. Utána az adott stílusban nézelődj. Az a lényeg, hogy elsőre egyszerűbb felvenni egy konkrét stílust, azt követni könnyű, és egy-két év után, ha már lesz gyakorlatod a dologban, akkor ki tudod alakítani a saját egyedi stílusod. De elsőre még ne próbálkozz ezzel.
Most nyáron például jó megoldás, ha veszel néhány egyszerűbb, semleges színű sarut, ezek most divatosak is, és nyári ruhákat, pl. ilyesmiket: [link]
Vagy ez a stílus is jólo néz ki: [link]
Aztán később már ezekhez passzíthatod az új ruháid. Az egyberuha azért is jó, mert ahhoz nem kell semmi, megtetszik, megveszed, kész.
Most olvasgatok egy könyvet, az a címe, hogy Öltözködés, és a Tantusz sorozat egyik kötete. Még az elején tartok, de elég korrekt dolgokat ír. (mondjuk, nekem van stílusérzékem, csak kíváncsiságból olvasom)
polyvore.com
esetleg a boltban olyan ruhákat vegyél meg ami egy próbabaán van így nem lőhetsz mellé.
Nekem ez a könyv van meg és sokat segített. Képekkel mutatja be, hogy milyen alkathoz mi áll jó, bemutatja az alapdarabokat, még azt is, hogy milyen alkalomhoz mit illik felvenni. 4 részből áll az egész könyv: hétvégi, munkahelyi öltözet, mit vegyünk fel egy partira és különleges alkalmakra. Csak annyi a baja, hogy már egy kicsit ideje múlt.
De például van egy műsor a travel&livingen mindennap 15kor, az a címe, hogy Mit ne vegyél fel, nagyon hasznos tippeket adnak. Ilyen még a Trinny és Susannah átalakít a Fem3-on.
A stílusérzéket meg ugyanúgy tanulni lehet, mint bármi mást. Nézegesd ezeket:
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!