Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy tanuljak meg öltözködni?

Hogy tanuljak meg öltözködni?

Figyelt kérdés

Van itt egy kérdés a családi kapcsolatokban egy fülbevalóról, amire többen írják, hogy milyen ruhához, milyen alkalomra való. Nekem csak egy fülbevaló, amit felvennék bármihez ha ahhoz van kedvem. Őszintén szólva soha nem érdekelt a divat. De azért lehet, hogy nem ártana legalább némi jártasságot szereznem így 30 évesen arról, hogy hogy kell ízlésesen öltözködni :)

Nem arra vagyok kíváncsi, hogy mi a divat, mert az egyáltalán nem érdekel. Hanem hogy mi illik az alakomhoz a magasságomhoz, milyen ruhához mit ne vegyek fel ha nem akarom sokkolni a környezetem... De hol és hogy járjak ennek utána, hogy tanuljam meg, ha úgy istenigazából nem érdekel a dolog?

Valaki, valami ötlet? :)

Köszönöm!

2011. máj. 14. 19:28
 1/3 anonim ***** válasza:
ehhez tudnom kéne milyen az alakod és hogy hogy nézel ki, meg hogy hány kiló vagy. egy nőnél az a legfontosabb hogy mindíg ápolt és igényes legyen. persze az se jó ha ápolt vagy de borzalmasan öltözködsz. most csak ennyit tudok mondani mivel nem láttalak és semmit nem tudok rólad.
2011. máj. 14. 22:10
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Igazából nem is tanács kell, hisz a cm/kiló is csalóka lehet, és amúgy is csak a meglévő ruhatáramból tudok gazdálkodni. De biztos van valami a neten, ami segíthet ilyen szerencsétleneken mint én :) Csak nem tudom merre...

2011. máj. 14. 23:55
 3/3 anonim ***** válasza:
az biztos hogy szerencsétlen nem vagy! több önbizalom kell neked:)
2011. máj. 19. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!