Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Divatmagazin szerkesztő...

Divatmagazin szerkesztő szeretnék lenni Olaszországban. Hol tanuljak?

Figyelt kérdés
Most Pécsen a Kodály Zoltán Gimnáziumba járok 2 tannyelvű osztályba, hogy minnél hamarabb megtanuljak olaszul...aztán hol tanuljak tovább? Egyesek szerint újságítóként kell tanulnum, de engem egyáltalán nem érdekel az újságírás. Én csak a magazin dizájn-át szeretnám majd csinálni...légyszi segítsetek..most 15 éves vagyok, de már 3 éve az a vágyam hogy divatmagazin szerkesztő legyek. légyszii
2011. jan. 10. 08:24
 1/3 anonim ***** válasza:

olasz és angol tudás kell!!

Minden képen divattal foglalkozó középiskolába kellett volna járnod,ahol divattervező marketinges szakra kellett volna menned!!

És onnan tovább főiskolán és egyetemen is foglalkoznak ddszm=divat-dizájn-szerkesztő marketinger(ha jobban tetszik menedzser) vagy drm=divat reklám menedzser

Én erről a két szakról tudok,mert én is ilyenre jártam:)

2011. jan. 10. 10:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát minimum ott kellett volna valami neves iskolába járnod, és bocs, de ha nem érdekel az újságírás, akkor sosem jutsz el oda. Szerkesztő sok-sok-sok év után lesz az ember, addig pedig 99%, hogy újságíró. Ja és nem egy ilyen lapnál fogsz kezdeni. Jó író és képzett író is van elég. Bocs, de körülbelül még ahhoz sincs esélyed, hogy egy magyar Glamour vagy Kiskegyed alkalmazzon ezzel a hozzáállással.

Ja és nézz utána, mit is csinál egy szerkesztő pontosan. Nem feltétlen ő a grafikáért és dizájnért felelős személy.

Dizájn alatt mit értesz amúgy? Milyen szinű legyen a lap, vagy mi? Oo

2011. jan. 10. 11:01
 3/3 A kérdező kommentje:

Htt dizájn alatt azt értem, hogy miylen képek hol legyenek, miylen, hogyan...

de mostmár utána jártam hogy mit is csinál egy szerkesztő, és az újságírás egyre jobban érdekel...

2011. jan. 12. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!