Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek, hogy nézek ki?

Szerintetek, hogy nézek ki?

Figyelt kérdés

10es skálán hány pontot adnátok?És leirnátok,hogy mi tetszik és mi nem bennem?

[link]

2011. júl. 5. 22:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/89 anonim ***** válasza:
34%
Bocsi de az első képen amit linkelsz tisztán látszik h rágod a körmöd. O.o
2011. júl. 8. 08:29
 72/89 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem ha a fogait kicsit helyrehoznád 10/10. Nagyon szép vagy, nem értem mit kötekednek egyesek, más lányoknak akik nincsenek ilyen szépek sokkal jobb véleményt mondanak...emberi féltékenység...na m1.

Többet írták hogy a szemöldököd....szerintem szépen van kiszedve, csak gondolom így nyáron az is össze-vissza szőkül. Én is így jártam, csak helyenként szőkül a szemöldököm és olyan mintha beleszedtem volna pedig nem és itt szemöldökceruzázhatom hogy nézzen ki valahogy... :D:D Az alakod pedig tökéletes, vékony vagy de megvannak a kellő formák.

2011. júl. 8. 09:01
 73/89 anonim ***** válasza:
72%

uhh...mintha a 2 képen nem is ugyanaz a lány lenne...

Az első képen egy aranyos, mosolygós lányka van, a másodikon már egy olyan lány aki 'nagy'-nak akar tűnni.

Bocsi, ez az én véleményem, ha nem birod a kritikát, miért rakod fel a kérdést? És még azt is kiirod hogy irjuk le mi tetszik és mi nem rajtad, errefelmikor vki leirja , te azonnal visszaszólsz, hogy nem is ugy van :P

Kis butus.

Kívül belől szőke!

2011. júl. 8. 10:39
 74/89 anonim ***** válasza:
61%
Igen, tényleg megtévesztő a (gondolom) fotós által készített kép és a második barátnőd által készített kép. Az első képen amúgy olyan 12 évesnek tűnsz, rondák a fogaid (ajánlom a még most fogszabályozót, amíg be nem töltöd a 18-at), látszik a körömrágás, viszont szép a hajad és ápolt a bőröd. A második képen mintha egy másik ember nézne vissza rám, nem feltétlenül pozitív értelemben. Az a ruha nagyon előnytelen, olyan mintha a csípőd és a derekad hatalmas lenne. A harmadikon jól látszik, hogy szép alakod van, szóval inkább feszülős ruhákat próbálj beszerezni. Nagyon gyerekesnek látszol a képeken, sőt még a válaszaidból is erre lehet következtetni. Nem hinném, hogy te egy 16-17 éves vagy... Azok ennél azért érettebbek. Amúgy a kisugárzásod elárulja a hatalmas nagy egódat, és ez nálam leviszi a pontodat 10/6-ra. Persze önbizalom az kell, ezt nem is vitatom. Szép vagy külsőre, de a belsőd nem tetszetős. Lehet, hogy a fiúk tapadni fognak rád, de szinte csak mind a szex miatt és a tested miatt akar majd. Ha meg megtalálod azt a fiút, akinek nem csak arra kellenél, el fogod taszítani magadtól a belsőddel. Remélem megváltozol.
2011. júl. 8. 11:41
 75/89 A kérdező kommentje:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:41

Hat ha hiszed ha nem 16 eves vagyok,es hidd el absozlut nincs nagy egom sot meg onbizalmam sincs eleg.Egyetlen dolog amire buszke vagyok az a testem es a hajam,es azert "kaptam fel ugy a vizet" mikor azt hallodtam hogy van rajtam felesleg,mert az az egy dolog rajtam amire igenis buszzke vagyok es eddig azt hittem h a testem az tenyleg jo...es hidd el nem vagyok bekepzelt meg semmi,es nagyon is erett gondolkodasom van a koromhoz kepest:)es eddig volt egy par baratom es eddig senkinek sem a testemert kellettem,hanem mert valojaban kedves es joszivu vagyok.Lehet,hogy most tulreagaltam a dolgot csak nem hittem a szememnek amit irt a masik:) es hidd el mar megkaptam azt a szemelyt akit szeretek,es nem veszitem el,mert szeritne is egy nagyon kedves,vicces lany vagyok aki nem bekepzelt:)

2011. júl. 8. 17:52
 76/89 anonim ***** válasza:
42%
nem rossz a tested de azért ez nem egy olyan test amire büszke lehetsz...nekem nem tetszel bocsi
2011. júl. 8. 18:05
 77/89 A kérdező kommentje:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:05

Izlesek es pofonok:) en buszke vagyok ra

2011. júl. 8. 18:07
 78/89 anonim ***** válasza:
73%
ha az vagy akkor minek kérdezel meg minket? ha valóban így gondolnád, akkor nem lenne szükséged a pozitív megerősítésre.
2011. júl. 8. 18:57
 79/89 A kérdező kommentje:
Aztan te vagy meg egy ember...en azt mondtam,hogy a testemre vagyok buszke es nem azt kerdeztem hogy milyen a testem....hanem egy kepet raktam ki az arcomrol:P de veled nincs mit beszelni,te is egy irigy ember vagy
2011. júl. 8. 19:05
 80/89 A kérdező kommentje:
Te meg igy sem nezel ki:-j
2011. júl. 8. 19:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!