Szerintetek, hogy nézek ki?
Szerintem ha a fogait kicsit helyrehoznád 10/10. Nagyon szép vagy, nem értem mit kötekednek egyesek, más lányoknak akik nincsenek ilyen szépek sokkal jobb véleményt mondanak...emberi féltékenység...na m1.
Többet írták hogy a szemöldököd....szerintem szépen van kiszedve, csak gondolom így nyáron az is össze-vissza szőkül. Én is így jártam, csak helyenként szőkül a szemöldököm és olyan mintha beleszedtem volna pedig nem és itt szemöldökceruzázhatom hogy nézzen ki valahogy... :D:D Az alakod pedig tökéletes, vékony vagy de megvannak a kellő formák.
uhh...mintha a 2 képen nem is ugyanaz a lány lenne...
Az első képen egy aranyos, mosolygós lányka van, a másodikon már egy olyan lány aki 'nagy'-nak akar tűnni.
Bocsi, ez az én véleményem, ha nem birod a kritikát, miért rakod fel a kérdést? És még azt is kiirod hogy irjuk le mi tetszik és mi nem rajtad, errefelmikor vki leirja , te azonnal visszaszólsz, hogy nem is ugy van :P
Kis butus.
Kívül belől szőke!
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:41
Hat ha hiszed ha nem 16 eves vagyok,es hidd el absozlut nincs nagy egom sot meg onbizalmam sincs eleg.Egyetlen dolog amire buszke vagyok az a testem es a hajam,es azert "kaptam fel ugy a vizet" mikor azt hallodtam hogy van rajtam felesleg,mert az az egy dolog rajtam amire igenis buszzke vagyok es eddig azt hittem h a testem az tenyleg jo...es hidd el nem vagyok bekepzelt meg semmi,es nagyon is erett gondolkodasom van a koromhoz kepest:)es eddig volt egy par baratom es eddig senkinek sem a testemert kellettem,hanem mert valojaban kedves es joszivu vagyok.Lehet,hogy most tulreagaltam a dolgot csak nem hittem a szememnek amit irt a masik:) es hidd el mar megkaptam azt a szemelyt akit szeretek,es nem veszitem el,mert szeritne is egy nagyon kedves,vicces lany vagyok aki nem bekepzelt:)
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:05
Izlesek es pofonok:) en buszke vagyok ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!