Szerintetek, hogy nézek ki?
2011. júl. 5. 22:18
41/89 anonim válasza:
valamiért sokkal tbbnek akarsz kinézni, mint amennyi vagy, és ez nem tetszik.
42/89 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem akarok többnek kinézni,nekem ez az öltözködési stilusom,és szerintem ez egy 16 éves(majdnem 17)éves lánynak nem túlzás
2011. júl. 6. 11:14
43/89 anonim válasza:
tuskó lábaid vannak és nincs bokád csipő tájékon pedig van mit ledolgozni...
44/89 anonim válasza:
és egyébként itt is bő ruhába vagy:))
45/89 anonim válasza:
szerintem nagyon szép vagy, csak a fogaid miatt 10/9.
tetszik az öltözködési stílusod is, és szép a mosolyod is. (bárcsak én is ilyen szép lennék..:)
15/L
46/89 anonim válasza:
nem szemétségből, de 10/5. a külső 5, a másik 5 meg akkor menne, ha tudnám, hogy milyen "belsővel" rendelkezel. :)
47/89 anonim válasza:
am a fogaid meg nem vészesek nyugi és szép a mosolyod :D
48/89 anonim válasza:
de am meg elnéztem :D te kimondottan a kinézetet kérdezted, úgyhogy akkor 10/10. előző kettő is én voltam
50/89 anonim válasza:
A 2. kép lényegesen rosszabb. Az első nagyon szerencsésen van elkapva, az nagyon szép. Gondolom,, a második közelebb áll ahhoz, ahogyan ki szoktál nézni... Azon 10/7.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!