Szerintetek, hogy nézek ki?
Az első képet 13-nak saccoltam, a második is max 15 - de ez a ruha miatt, ez kicsit komolyabb. Hát, az elsőre én is adtam volna 7 pontot, de ez a második sokat elárult.
O lábai vannak a kisasszonynak, nem kicsit. És nem 45 kilónak néz ki... Cseles ez a második összeállítás, a dekoltázsra helyezi a hangsúlyt, de nem látszanak a karok - bár nem tűnnek így sem vékonynak, meg a has is ügyesen el van rejtve.
Arra tippelek, hogy vastagok a csontjai, ami alak szempontjából elég szerencsétlen egy dolog - ugyebár nem lehet változtatni rajta.
A pofi helyes, mondhatni szép, de ez még messze áll a gyönyörűtől. Nincsenek különleges vonások.
Bár még sokat fog érni az arc is, meg remélhetőleg a fényképen látható kishölgy gondolkodása is. :)
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:58
Kedves utolso hat ami biztos,hogy kover az nem vagyok,es nincs elrejtve a poci mert nincs miert mert sehol rajtam nincs egy deka felesleg sem,sot meg hizhatnak is.nem tudom te hogy latod,de nagyon nem jol latod
Aki nem bírja a kritikát, minek kérdez?
Kérdeztél, válaszoltam.
Azt meg egy szóval sem írtam, hogy kövér volnál.
Senki sem állította, hogy igazam is van - én csak válaszoltam.
megmondanad,hogy megis hol van rajtam felesleg?
Öhm, ne haragudj de ez most minek jó?
Nem rossz indulatból kérdezem csak érdekelne.
Na, ezen a képen tényleg jó az alakod!
Ha ezt az emberek tudtára akarod adni, akkor lehet, nem azok a ruhák a legalkalmasabbak erre, amiket az előző képeken viseltél. Bár a stílusuk tetszik, csak megtévesztőek.
Azért állunk értetlenül a kérdésed előtt, mert itt inkább ilyenek szoktak lenni: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__lovak__1969129-milyen..
...ha érted az enyhe iróniával vegyes cinizmust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!