Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem érzem jól magam ezekben a...

Nem érzem jól magam ezekben a szűkebb ruhákban, és 1-2 számmal mindig nagyobbat veszek mindenből. És ilyenkor nagyon lomosan nézek ki, de ilyenkor jól érzem magam. Csak nem tom, hogy a csajoknak ez bejön. Nagyon gáz? 19F

Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 17:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Az igaz szerelem úgy fog rád találni, ha magadat adod. Nehogy már azért megváltoztasd azt az öltözködési stílust, amiben jól érzed magad, hogy úgy generál jobban bejöjj a csajoknak...
2011. jún. 26. 18:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem baj, ha nem szűk gatyát viselsz. És igaza van az előttem szólónak viseld az igazi énedet, és hordj azt amit te szeretnél. Ne mások igényeit nézd, hogy miben " kéne " öltöznöd.

Amúgy sem az fog számítani, hogy most szűkebb vagy egy kicsit bő gatyát viselsz. Más a fontos!

2011. jún. 26. 18:13
 3/3 anonim ***** válasza:

a szűkebb ruha alatt mit értesz? az emos feszülős csőnacit? na azt tényleg ne!

szerintem az izompólókon kívül a hagyományos lazább pólók is nagyon jól néznek ki de az zavaró ha vki nagyon lógós pólót hord amibe kétszer is belefér.Mindenkinek más az ízlése és igénye ,de az a legfontosabb hogy te jól érezd magadat a bőrödbe. Én például nem járnék rocker vagy goth ruhába akkor sem ha az lenne a divat vagy ha a férfiak többségének az jönne be.

[link] ->na ez például abszolút nem tetszik,de lehet vkinek pont ez jön be!:P:D

2011. jún. 26. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!