Nem érzem jól magam ezekben a szűkebb ruhákban, és 1-2 számmal mindig nagyobbat veszek mindenből. És ilyenkor nagyon lomosan nézek ki, de ilyenkor jól érzem magam. Csak nem tom, hogy a csajoknak ez bejön. Nagyon gáz? 19F
Nem baj, ha nem szűk gatyát viselsz. És igaza van az előttem szólónak viseld az igazi énedet, és hordj azt amit te szeretnél. Ne mások igényeit nézd, hogy miben " kéne " öltöznöd.
Amúgy sem az fog számítani, hogy most szűkebb vagy egy kicsit bő gatyát viselsz. Más a fontos!
a szűkebb ruha alatt mit értesz? az emos feszülős csőnacit? na azt tényleg ne!
szerintem az izompólókon kívül a hagyományos lazább pólók is nagyon jól néznek ki de az zavaró ha vki nagyon lógós pólót hord amibe kétszer is belefér.Mindenkinek más az ízlése és igénye ,de az a legfontosabb hogy te jól érezd magadat a bőrödbe. Én például nem járnék rocker vagy goth ruhába akkor sem ha az lenne a divat vagy ha a férfiak többségének az jönne be.
[link] ->na ez például abszolút nem tetszik,de lehet vkinek pont ez jön be!:P:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!