A csajoknak a sima vagy a csokornyakkendő jön be inkább?
Figyelt kérdés
2010. szept. 15. 20:47
3/32 anonim válasza:
szerintem cuki és egyedi a csokornyakkendő, pont mivel kevesen hordják, de szerintem az alkalmibb. hétköznapokra jobb a nyakkendő
4/32 anonim válasza:
Ha van mellény vagy zakó akkor a csokornyakkendő is írtó szexi :$ a nyakkendő meg mindenhez jó szinte sztem
6/32 anonim válasza:
sima
amúgy a sima az jó mindenhez de a csokornyakkendő inkább fogadásokra vagy ilyesmi helyekre való
7/32 anonim válasza:
sima, ha nem akarod, hogy pincérnek nézzenek :D
16/L
8/32 A kérdező kommentje:
de azért valamennyire fejtsétek is ki
és köszi az eddigi válaszokat
2010. szept. 15. 21:03
9/32 anonim válasza:
ha valaki gyerekes típusú, akkor hülyén áll neki a csokornyakkendő, mert nem tudja viselni. De pl ott van Pierce Brosnan, James Bond filmekben számtalanszor lehet látni csokornyakkendőben. állati dögös tud lenni, nekem nagyon bejön. Erre is igaz, mint sok ilyen kérdésre, az összhatás a lényeg. De ha az érdekel, hogy gáznak tarjuk-e, akkor nem, nagyon szexi tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!