Barna hajú csajoknak milyen színű estélyi ruha áll a legjobban?
Közeleg a szallagavatóm,de sajnos még most sem tudom,hogy milyen színű rucit vegyek.
a hajam ilyesmi színű: [link]
csak hosszabb.
Szerintetek,milyen szín álna a legjobban?
Szerintem rózsaszín, piros vagy kék.:)
De legjobban a rózsaszín. Ilyen rózsaszínre gondoltam, mint ami a kutyán van ^^
Fú szerintem semmiképp ne vegyél fel rózsaszínt:S azért még is csak szalagavató..
Nekem ugyanilyen színű a hajam:) Rajtam fekete lesz a szalagavatómon, és tökéletes(Y)
én a feketére szavazok:)
A kéken hezitálok már egy ideje,a legjobban ami tetszik az a király,- illetve a türkizkék. De valahogy a meleg színek jobban vonzanak :S
azért köszi :)
Ja igazad van, azt nem vettem észre hogy rendes hosszú kell:S Nekem koktél ruhám lesz.
Szerintem a királykék jó ötlet:) Jól állna ehhez a hajszínhez, és a zöld szemhez is megy.
Koktél ruhában nekem is nagyon tetszik a fekete. De viszont nekem hosszú lesz,egyrészt mert valamivel komolyabb egy szalagavató bálba,másrészt pedig mindenkinek hosszú lesz,és hát nemtúl jól néznék ki magamban rövid ruciban a sok hossz mellett :S
Úgyhogy valószínű,hogy a kék mellett döntök,csak még nem tudom pontosan miylet.
Ezüst szürke? Nekem volt fekete hosszú estélyim is és nagyon elegáns volt. Rózsaszínt ne!
De pl a bordó, vagy a lila is jól állna szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!