Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mindkét térdfixed kidobod, ha...

Harisnyababee kérdése:

Mindkét térdfixed kidobod, ha csak az egyik lyukas?

Figyelt kérdés
Én mindig csak a lyukasat, mer ált 2-3 dobozzal veszek egy fajtából, igy ha a másikból is kilyukad az egyik, már meg is van a párja.. Múltkor viszont az egyik barátnőm elég furcsán nézett rám e miatt, és hát én sem tudtam meggyőzni őt, és ő se engem.:) Viszont a bogarat beletette a fülembe, és most már nagyon érdekelne,hogy a többség hogy van ezzel, vagyis melyikünknek van igaza..:)
2011. máj. 3. 07:08
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Egyszer kétszer velem is előfordult(amikor valami oknál fogva marha sokat mostam egyszerre:)), h bizony agyalnom kellett melyik melyiknek a párja, de általában azért sikerült megoldani..:) Viszont anno a koleszba csajszikákkal párszor sikeresen összecseréltük egymáséit..xD
2011. máj. 3. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!