Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mindkét térdfixed kidobod, ha...

Harisnyababee kérdése:

Mindkét térdfixed kidobod, ha csak az egyik lyukas?

Figyelt kérdés
Én mindig csak a lyukasat, mer ált 2-3 dobozzal veszek egy fajtából, igy ha a másikból is kilyukad az egyik, már meg is van a párja.. Múltkor viszont az egyik barátnőm elég furcsán nézett rám e miatt, és hát én sem tudtam meggyőzni őt, és ő se engem.:) Viszont a bogarat beletette a fülembe, és most már nagyon érdekelne,hogy a többség hogy van ezzel, vagyis melyikünknek van igaza..:)
2011. máj. 3. 07:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én is csak a lyukasat dobom ki,később jól jön még az a félpár. Két félből lesz egy egész, persze ha a szín nem fakult ki.
2011. máj. 3. 07:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Én is direkt egyszerres sokat szoktam venni ugyanabból a színből, és én is csak a lyukasat dobom ki, és akkor van párja. ( De szerintem erre a gyártók rájöttek, és hiába veszem ugyanazt a márkát, a legelképesztőb különböző színárnyalatokban tudják gyártani, hiába keresem mondjuk mindig a "konyak" zsinűt. :)
2011. máj. 3. 08:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is igyekszem mindig ugyanolyat venni. Ha kilyukad, akkor csak a lyukasat dobom ki. A másiknak is lesz egyszer majd párja. Sőt én bevallom, hogy van olyan, hogy a színe egyezik de a felső gumírozása nem. Ha olyan helyre megyek (vásárolni, otthonra, csak elszaladok valamerre) akkor így is felveszem.
2011. máj. 3. 08:06
 4/11 anonim válasza:
Szia! Én is így csinálom, mindig egyszínűt veszek és csak a lyukasat dobom ki, egyébként én a zoknival is hasonlóan teszek. Ha drága harisnyát veszel akkor tudd, hogy van olyan hely ahol megtudják javítani a lyukat, vagy csak ha egy szem felfut.
2011. máj. 3. 08:08
 5/11 A kérdező kommentje:
Én nem csak egy színűt veszek, szoktam játszani az árnyalatokkal, (sötétebb - világosabb testszín lycrás - üvegszálas stb) de idővel azért így is lesz mindnek párja.:) Amelyiknek meg nem, és csak picit tér el az árnyalat, azt akkor használom, ha olyan a szitu, h jó eséllyel ki fog lyukadni.(Pl kerti sütögetésnél, erdei séta.. Egyszer jártam úgy, h tábortűzből kipattant egy parázs pont a lábfejemre, ahol nem volt cipő, a térdfixre szép nagy lyukat égetett, a lábamra meg vízhólyagot. Úgy pedig rendszeresen járok séták alkalmával, h bizonyos dolgok (pl homok, kavics, fadarab ilyesmik) belemennek a cipőmbe, és kinyírják a térdfixet..:))
2011. máj. 3. 08:32
 6/11 anonim ***** válasza:

én nem dobom ki, csak ha már nagyon zavaróan lyukas (pl. lábujjnál, saroknál). Balettcipőhöz, nyitottabb magassarkúhoz és szandálokhoz szoktam felvenni hosszú nadrággal, tehát ha pl. a vádlimon lyukad ki, akkor nem veszem fel.

egy ide kapcsolódó kérdés (bocsi az off-ért): hogy hordjátok nyáron azokat a cipőket, amibe beleizzad a lábatok (pl. balerina)? Mert harisnyazokni nélkül kényelmetlen, de ha rövidnadrágot veszek, meg csúnya a bokafix. a titokzoknit ne írjátok, egy se jó a mamutlábamra :D ti hogy oldjátok meg?

2011. máj. 3. 09:15
 7/11 anonim ***** válasza:
Rövidnadrághoz lábujj közti papucsot veszek fel. Balerina cipőt se tudok felvenni térdfix nélkül.
2011. máj. 3. 09:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Úgy látom, egyedül vagyok vele, de én az első mosás után nem szoktam tudni melyiknek melyik a párja... XD Színben, fazonban hasonlót túrok a fiókomból és kész. És csak a lyukasat dobom ki. XD
2011. máj. 3. 12:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Na mondjuk az utolsónak is tökéletesen igaza van. :) Bár nekem erre van egy praktikám: össze gurigázva mosom őket!
2011. máj. 3. 12:54
 10/11 A kérdező kommentje:

Én semmilyen cipőt nem birok elviselni harisnya, térdfix nélkül. Nyáron inkább csak térdfixet/combfixet hordok, de azért ha az öltözékem megkívánja, akkor harisnyát veszek fel. Vannak "nyári" harisnyák, 8 Den-esek, lehelletvékony, egyáltalán nem meleg, ha mattot veszel, azt még észrevenni sem könnyű, h van rajtad hari. De am a rövidnaci/szoknya hosszától függően a 8 Den-es combfix is jó lehet, ezt úgyis neked kell kitapasztalni. Csak az az egy hátulütője van, h nagyon kényes(mivel ilyen vékony), könnyen szakad, akad bele dolgokba stb, szal figyelni kell rá, de meg lehet szokni..:)

Én ezeket a "nyári" harikat hordom:

- [link]

- [link]

- [link]

- [link]

2011. máj. 3. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!