Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Elajándékozod a megunt, de...

Elajándékozod a megunt, de még használható ruháidat, vagy kidobod?

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 09:42
1 2
 1/15 anonim válasza:
92%
elrakom őket,majdcsak lesz velük valami alapon.
2009. júl. 6. 09:57
 2/15 anonim ***** válasza:
92%

Elajándékozom. Sok van olyan, amelyik szinte vadonatúj, meg amúgy is nagyon megvigyázom a dolgaim. Általában unokahúgomnak adom, de a barátnőim is már nagyon sok mindent kaptak.

És Te? Mit csinálsz velük?

2009. júl. 6. 10:22
 3/15 A kérdező kommentje:
Van egy kolléganőm (most vált el 1 gyerekkel)neki hoztam be a szintén majdnem új ruhákat.Megy nyaralni a kicsivel,és a mostani nyári cuccoknak nagyon örült.
2009. júl. 6. 10:33
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
Általában kidobom.
2009. júl. 6. 11:04
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Eladom őket a vaterán és ebből van zsebpénzem, ebből oldom meg a nyaralásom, vagy a többi apróságot (hajfesték, női dolgok, mozi, kaja stb)
2009. júl. 6. 11:33
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ránk nem jellemző, hogy csak úgy megunjuk a ruhákat, addig hordjuk amíg lehet.

Ha már nem hordjuk akkor általában azért, mert már túl szakadt még itthoni munkához is. Akkor az megy a kutya alá pl. télen :) vagy törölgetni szoktuk használni, felvágjuk téglalap alakú anyagokra. Vagy kidobjuk.

Ha még használható akkor ha van olyan ember, akkor odaadjuk neki. Ha pedig megvesszük aztán mégsem jó akkor eladjuk az interneten és az árából veszünk másikat.

De majd most készülök lecserélni a ruhatáram, ami szinte új azt eladom a többit pedig el akarom ajándékozni. Csak szerintem ez még soká lesz... egyelőre még hordom őket, mert nincs új :D

2009. júl. 6. 11:36
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Elvisszük vöröskeresztbe, kicsi uncsitesóknak adunk, a nagyon rongyosakat törölgetőnek, a "bent maradt a kosz"-osokat meg kertben hordjuk (fára mászáskor nem baj ha kiszakad, stb...)
2009. júl. 6. 11:43
 8/15 anonim ***** válasza:
75%
El szoktam én is ajándékozni barátnőknek lány ismerősöknek vagy azok ismerőseinek.... ami meg nagyon divatjamúlt, vagy szakadt le szoktam vinni a ház elé lomtalanításkor és mindig elviszik.
2009. júl. 6. 11:57
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Én vigyázok a ruháimra,ha kicsit megunom,kiegészítőkkel feldobom és kész.A kinőtt ruhákat összeszoktuk szedni és elvisszük másod unokatesóméknak,ők falum laknak,1lány és 2fiú gyerek van(: Ott a faluban sok a cigány is,így amit ők nem hasznosítanak,azt a cigányoknak oda tudják adni.Ott rendesek a cigányok,az anyuka tanár,és sok cigány gyereket tanít,nekik adja oda,ami nekünk nem jó.

Így nem marad ránk a sok ruha,és még jót is teszünk(:

14/L

2009. júl. 6. 12:26
 10/15 anonim ***** válasza:
89%
Elajándékozom barátnőimnek!!
2009. júl. 6. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!