Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megjavítós, megragasztós,...

Megjavítós, megragasztós, helyreállítós típusú anyuka vagy, vagy inkább kidobod és veszel másikat?

Figyelt kérdés
Elsősorban játékokra és ruhákra értem.
2011. ápr. 18. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mi az:)

A zoknikat, ha még meg tudom, akkor megvarrom, ha már megint kilyukadt, és túl feltűnő lenne a varrás, kidobom, mert azért egy 15-20-szor használt zokni már megszolgálta az árát:)

Ruhákat megvarrom, ami nem kell, továbbadom.

A játékokra vigyázunk, a könyveket együtt lapozgatjuk, ha valamiben kár keletkezett, megragasztom. (ezek főleg leporellók)

Ha egy nagyon olcsó kis traktor, baba tönkremegy, akkor megy udvari játéknak, az eltört homokozós játékokat kidobom, veszek helyettük.

2011. ápr. 18. 13:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha pamut játék szakadt ki azt megvarrom

ha müanyag törne el azt kidobnám

szóval mindent asszerint hogy veszélyes lenne-e.

ruhát nem szoktam foltozni még nem volt rá szükség.

2011. ápr. 18. 13:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ.....

Ha javítható, javítok, ha varrható (és még szép marad) akkor megvarrom. Ha kisautó kereke törik ki, és a 12 egy tucat típusú autóról van szó, akkor kidobom.

Nem vagyok pazarló, de igénytelen dolgokat sem magamra, pláne nem a gyerekre nem erőltetek rá. De ismétlem, ha javítató akkor oké..... :)

2011. ápr. 18. 13:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha javítható. Ez a kulcsszó. Hiszen azt pénzkidobás kidobni.
2011. ápr. 18. 13:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ahogy előttem írják. Ha javítható úgy, hogy az utána még használható állapotban van, akkor természetesen megjavítjuk, megragasztjuk. Ami reménytelen (vagy a sokadik varrás/ragasztás lenne már), az kuka.
2011. ápr. 18. 14:21
 6/6 anonim ***** válasza:
73%

Attól függ, de pl a zoknikat mindig kidobom, ruhákat anyukám szépen meg tudja varrni.

Játékokat, ha nagyon gagyi szintén kidobom, máskülönben magragsztom

2011. ápr. 18. 14:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!