Megjavítós, megragasztós, helyreállítós típusú anyuka vagy, vagy inkább kidobod és veszel másikat?
Attól függ, mi az:)
A zoknikat, ha még meg tudom, akkor megvarrom, ha már megint kilyukadt, és túl feltűnő lenne a varrás, kidobom, mert azért egy 15-20-szor használt zokni már megszolgálta az árát:)
Ruhákat megvarrom, ami nem kell, továbbadom.
A játékokra vigyázunk, a könyveket együtt lapozgatjuk, ha valamiben kár keletkezett, megragasztom. (ezek főleg leporellók)
Ha egy nagyon olcsó kis traktor, baba tönkremegy, akkor megy udvari játéknak, az eltört homokozós játékokat kidobom, veszek helyettük.
Ha pamut játék szakadt ki azt megvarrom
ha müanyag törne el azt kidobnám
szóval mindent asszerint hogy veszélyes lenne-e.
ruhát nem szoktam foltozni még nem volt rá szükség.
Attól függ.....
Ha javítható, javítok, ha varrható (és még szép marad) akkor megvarrom. Ha kisautó kereke törik ki, és a 12 egy tucat típusú autóról van szó, akkor kidobom.
Nem vagyok pazarló, de igénytelen dolgokat sem magamra, pláne nem a gyerekre nem erőltetek rá. De ismétlem, ha javítató akkor oké..... :)
Attól függ, de pl a zoknikat mindig kidobom, ruhákat anyukám szépen meg tudja varrni.
Játékokat, ha nagyon gagyi szintén kidobom, máskülönben magragsztom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!