Harisnyanadrág bugyi nélküli viseletéről vannak tapasztalatok?
Egy 17 éves lány vagyok, és a barátom unszolására elkezdtem bugyi nélkül viselni a harisnyanadrágot.
Nem tudom hogy mennyire gyakori hogy valaki így öltözködik, de érdekelne azoknak a lányoknak, nőknek a véleménye a dologról akik ugyanezt teszik. Milyen harisnyanadrágot érdemesebb bugyi nélkül felvenni, voltak-e ebből adódóan problémáitok.
Én szoktam hordani és még nem kaptam hüvelygombát tőle. De csak akkor, amikor nincs menszeszem. Nyáron szellős és én alapból utálom a tangákat.
És aki tangára veszi fel, arra a kis falat fehérneműre, neki nem lesz baja tőle? pedig sokan hordják úgy
sztem tök jó bugyi nélkül is!
23L
Nem prűdségről van itt szó, hanem kényelemről.
A nejlonharisnya műanyag, tehát iszonyatos pinaszagot fog árasztani. Ha szétrakod a lábad hogy "szellőzön" akkor még 5 méteres körben is mindenki érezni fogja.
A pamutharisnyák anyaga sokkal durvább mind egy bugyi... Nekem a combomat kidörzsöli, pedig azon azért kicsit vastagabb a bőr mint a puncinál. Ezen kívül mivel vastagabb szálból készült szövet, jobban beleragad a fehérfolyás, nehezebb mosni. Vagyis az alapos mosással tönkreteszed a hairsnyát.
TL,DR
Szerintem nem praktikus, mert egy harisnyanadrágon át pont annyira szellőzik mintha bugyi lenne rajt.
Erotikus játékhoz, amíg leszaggatják akkor oké. De hétköznapra praktikai szempontból értelme nincs.
Amit még el tudok képzelni az a hagyományos HARISNYATARTÓS harisnya vagy a combfix bugyi nélkül.
Az tényleg szellőzik, elismerem. Ha már egyszer a szellőzés, miért nem ez? A harisnyanarág könnyebben lecsúszik, ezt lehet állítani, így nincs az, hogy mindig túl rövid a szára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!