Akik kipakolják a melleiket azokat nem zavarja, hogy mindenki azt bámulja csak?
Figyelt kérdés
Nem azért, semmi gondom vele, de nő létemre én is csak a melleiket bámulom, a nő maga nem is érdekel ilyenkor. Ez őket nem zavarja? Talán kétszer voltam kivágott felsőben, az sem olyan nagyon durván, de már akkor is csak erre figyelt mindenki és megjegyzéseket tettek, jót, rosszat, de mindenképp zavaró hogy engem észre sem vettek csak a melleimet. Ti hogy vagytok ezzel?2011. ápr. 14. 12:33
1/11 anonim válasza:
Én sem szeretem kitenni, pont ezért. Ha felvettem pl. bulibe kivágott felsőt, nagyon zavart. Szerintem a nagyon ízlésesen, sejtetően kivágott cuccok sokkal jobbak, mert nincs közszemlére rakva a mellek közötti vágat de mégis szexi. Sok nő azt hiszi az a szexi ha még a melltartója csipkéje is kint van. Nem, nem szexi. Közönséges.
2/11 anonim válasza:
Szerintem akit zavarna, az nem pakolná ki :)nő létedre bámulod a melleket? én mint férfi mondom hogy nekem inkább csak a szemeimet meg a kezeimet vonzzák a jó csöcsök :D attól még érdekelhet komolyan egy nő hogy csorog a nyálam a mellére... :D
3/11 anonim válasza:
Aki kipakolja azért teszi, hogy felfigyeljenek rá.
Számukra ez a megdicsőülés.
4/11 anonim válasza:
Én nő létemre szépnek találok egy ilyen dekoltázst
szerintem ebben semmi kirívó nincsen. Viszont azt veszem észre, hogy még az ilyet tökre megbámulják az emberek, pedig szerintem igenis csinos, mégsem merek ilyet hordani, mert rögtön bátorításnak veszik a kiéhezett férfiak.
Na, ez már egy más tészta, aki ilyet hord, az tényleg csak a figyelemfelkeltés céljával veszi fel.
21/L
5/11 anonim válasza:
szerintem is valahol ott van a határ, amit az előző írt. mondjuk engem nem érint a téma, mivel még az első linkelt csajnál is kisebb a mellem, így nyilván nem fogom kitenni a síkságot :D
6/11 A kérdező kommentje:
Szépnek szép az mind, nem is erről van szó. Hanem hogy látom ahogy a haverok is bámulják az ilyeneket és kibeszélik hogy "húde közé dugnám" meg ennél durvább beszólások. Én nem vágyom arra hogy rólam így beszéljenek és ezért feltételezem hogy más sem igazán van oda az ilyen beszólásoké. Akkor viszont nem értem minek ez. Ha csak szexi akar lenni valaki ahhoz nem kell ennyire kipakolni mindent.
2011. ápr. 14. 13:15
7/11 anonim válasza:
figyi akinek szép a melle és kiemeli az előnyeit még ha drasztikusan is akkor azzal nincs semmi baj.
8/11 anonim válasza:
A legtöbbjüket nyilván nem zavarja, hiszen akkor nem pakolnák ki. Nekem amúgy nincs ezzel semmi bajom, míg nem "utcasarki" módon rakják ki őket.
9/11 anonim válasza:
Hát engem nemzavar sőt... szerencsére szép nagy mellem van és nem takargatom.Mindig kivágott felsőket hordom már hosszu évek óta.Nincs mit szégyelnem, ha jól mutat.Testem egyetlen pontja amivel elégedett vok.Két gyerek után is jól mutat.24
10/11 anonim válasza:
Na pont ez az, akinek nagy a melle az büszke rá hogy kiteszi, holott ha nem tezsi ki akkor is látszik a mérete, csak ez sokaknak eszébe sem jut :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!