Akik részletfizetésre csináltatták meg a melleiket, mennyit fizetnek havonta? (tudom, hogy változó, de kb )? Kell előleg? Mennyi a futamidő? És egész pontosan mit fedez (csak a műtétet, csak az implantot? Kórházi bentartózkodást. St. )
Figyelt kérdés
2010. nov. 6. 17:33
1/6 anonim válasza:
Ha nincs rá pénz minek műtét? Persze ha olyan ronda vagy h fáj rád nézni akkor lehet megéri pár hónap.
Köszönjük h szebbé teszed az emberiséget, és a Földgolyót.
2/6 A kérdező kommentje:
S*eggfej vagy! Ennyit rólad. Téged se szeret senki ezen a kicsi világon.
2010. nov. 7. 21:02
3/6 anonim válasza:
Ne foglalkozz az iylen választ adókkal, undorodom az ilyen alakoktól. Engem is érdekelne a téma,a zért írtam, bocs, ha nem segítettem.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem gond. Néztem már egy két céget(medicredit...ilyesmi), de csak telefonon vagy személyesen adnak felvilágosítást.
2010. nov. 9. 09:44
5/6 anonim válasza:
Mindent fedez ha úghy kéred.
Azért jó ha tudod hogy minden műtétnek van kozkázata, és ha nem a doki hibája miatt kell korrekciós műtét( akár gyulladás akár impli el/fel/le csúszás miatt) akkor azért fizetni kell.
Vagyis ha a műtétet 100%-ig hitelből csináltatod akkor ha gáz van( ne legyen) miből fizeted ki?
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. egyenlőre még tervbe van csak a műtét. De lehet, hogy inkább összegyűjtöm egy összegben a pénz(sőt, inkább többet). Azért gondolkodtam a részletben, mert akkor nem egybe kellene kifizetni. Max 1-2 éves futamidőre gondoltam. De annyi idő alatt simán meglesz a rávaló. Köszönöm szépen a válaszodat és a tanácsot is.
2010. nov. 11. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!