Szemszög kérdése:
Hol tudok venni részletfizetésre kerékpárt?
Figyelt kérdés
fontos lenne:
országúti kerékpár, megbízható, de még is reálisan normális keretek között. Nem kell a legjobb, hiszen nem a kerékpár teszi az embert, de nem rossz ha van hisz anélkül nem megy. :)
2011. júl. 21. 23:38
1/3 anonim válasza:
Nem tudok ilyenről. De miért nem nézelődsz az olcsóbbak között? Nekem például használt országútim van, kettő is, mindkettő 10 ezer alatt volt és gyönyörűen mennek. Kellett nekik egy átnézés, tisztítás, de amúgy semmi más. Csepel márkájúak és öregebbek, mint én :D
Nyilván egy új jobban menne, de jobban is félteném otthagyni bárhol, és ezek is teljesen jók közlekedésre, túrázásra. Hacsak nem versenyzel, ahol tizedmásodpercek számítanak, akkor érdemes ilyenben gondolkozni.
2/3 A kérdező kommentje:
nos pont ez a baj, hogy versenyezni szeretnék fogok is. És én is nagyra tartom az öreg bringákat....de sajnos be kell látunk a újjak előnyösebbek....a súly és kiegyensúlyozottséguk miatt. Én egy középkategóriásra gondoltam nem is a legújabb de nem is a legrégebbi. Köszi a segítséget. :))
2011. júl. 22. 10:43
3/3 anonim válasza:
kölcsönkérsz a haverjaidtól, rokonaidtól, megveszed, aztán visszafizeted nekik (vagy nem :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!