Ha zavarja a lányokat hogy egy fiú vagy bárki a melleiket nézi miért hordanak olyan ruhát mely mutatja?
Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 17:02
1/4 anonim válasza:
Az attól függ.Általában ha a mellrész szépen van megszabva szép az egész összhatás.Ha van egy elbénázott mellrész,mondjuk ami lapítja a mellet,már rossz az egész gönc.Általában tehát azért hordunk ilyet,mert a mell egy feltűnő és fontos rész öltözködés terén is,és a szép vágású fölsőben szép a felsőtest.
2/4 anonim válasza:
Azért megbámulás és mondjuk megnézés között is van különbség. Ha valaki feltűnően és illetlenül, bunkón bámulja meg a mellem az engem is zavar, de csak ezért nem fogok garbóban járni. Hadd csináljam már azt amit akarok. :D Ha nekem jól esik olyan felsőt felvenni, akkor fel is fogom, de ettől még nem kell alpárian a mellemet bámulni és kb. ahhoz beszélni.. Van mellette még két szép szemem, amibe beszélgetés közben illik belenézni. :D
3/4 anonim válasza:
Engem nem az zavar,ha megnézik a mellemet is.Na,de amikor már feltűnően azt bámulják ... Tegnap is jöttem hazafelé és megállított egy fiatal csávó.Elég magas volt,de nagyon lefelé nézett.Pont kivágottabb felső volt rajtam és a mellemet bámulta miközben azt kérdezte hol van a buszmegálló.Na azért ... ez már sok.
15/L
4/4 anonim válasza:
Engem csakm akkor zavar, ha a melleimet nézik, ha közben épp beszélek, és nem a mondandómra figyelnek... amúgy meg büszke vagyok rájuk...15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!